Τουλίκας για Κουάισον: «Είναι δεύτερος στράικερ-Αυτό είναι το συμβόλαιό του στον Άρη»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ατζέντης, Σπύρος Τουλίκας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την κίνηση απόκτησης του Ρόμπιν Κουάισον από τον Άρη, τονίζοντας ότι η φυσική του θέση είναι ως δεύτερος επιθετικός. 

«Θυμάμαι τον Έρικσον που ήταν από τους πρώτους Σουηδούς του Άρη, τη δεκαετία του '80. Ο Κουάισον δύσκολα θα βρει ξανά θέση στην Εθνική Σουηδίας, υπάρχει ο Γιόκερες και ο Ίσακ. Από το 2020 έχει να κληθεί. Ο Γιόκερες θα πουληθεί τουλάχιστον για 100 εκατομμύρια ευρώ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στη Μάιντζ ήταν το πικ της καριέρας του. Πέτυχε αρκετά γκολ στη Γερμανία και στην Εθνική Σουηδίας. Στη Σαουδική Αραβία έκατσε τρία χρόνια, τριπλασίασε το συμβόλαιό του και τώρα βρέθηκε ο Άρης. 

Μπορεί να είχε ρωτήσει και τον Σούντγκρεν και αυτά όλα να έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του. Από τον Άρη θα πάρει 700.000 ευρώ, στη Μάιντζ έπαιρνε ένα εκατομμύριο ευρώ και η αξία του ήταν πάνω από δέκα, ενώ τώρα είναι κάτω από τρία». 

Για το αγωνιστικό του προφίλ υπογράμμισε: «Πρέπει να πάρει τη θέση του Γκαρσία, γιατί ο Κουάισον είναι δεύτερος στράικερ, αυτή είναι η θέση του. Ή να είναι αντικαταστάτης του Μορόν. Έχει παίξει και αριστερά, αλλά είναι πιο χρήσιμος μπροστά. Εκεί βάζει τα περισσότερα γκολ και έχει τους καλύτερους αριθμούς. Είναι δουλευταράς, δεν είναι παίκτης που θα περιμένει, θα πρεσάρει και είναι ομαδικός.

Αν παίξει τη θέση του δεύτερου επιθετικού θα είναι πολύ πιο κοντά στον Μορόν απ' ότι ο Γκαρσία. Βέβαια, το ότι έχει να παίξει μήνες είναι πρόβλημα, ίσως χρειαστεί 5-6 εβδομάδες για να επανέλθει. Αυτό είναι θέμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.