Τουλάχιστον έχει όλους τους χαφ για να δουλέψει

Κώστας Πετρωτός06 Σεπτεμβρίου 2023

Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είχε την δυνατότητα να δουλέψει με όλες τις νέες μεταγραφές από αύριο που ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις προπονήσεις. Δυστυχώς, από τα επτά νέα πρόσωπα, τα τέσσερα έχουν διεθνείς υποχρεώσεις. 

Ο Εκόνγκ με την Νιγηρία, ο Μπάμπα με την Γκάνα και-κυρίως οι επόμενοι δύο γιατί δεν συμμετείχαν στην προετοιμασία και ο Βούλγαρος δεν έχει κάνει ακόμη προπόνηση-οι Ντεσπόντοφ και Σαμάτα (με την Ταζνανία), θα λείπουν για αρκετές μέρες και δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στα εντατικά μαθήματα του Ρουμάνου τεχνικού. Το μόνο παρήγορο είναι ότι ο 54χρονος τεχνικός θα έχει στην διάθεσή τους όλους τους μέσους. 

Ο Οζντόεφ, ο Μεϊτέ και ο Αντόνιο, θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν παρέα με τους Σβαμπ και Τσιγγάρα (θα δούμε αν χρειαστεί να κάνει και διαχείριση από το χτύπημα) και να αποκτήσουν χημεία μεταξύ τους. Φυσικά, λείπουν και άλλοι διεθνείς όπως ο Κουλιεράκης, ο Κεντζιόρα, ο Αντρίγια και ο Τζίμας και αυτό είναι εμπόδιο για το μοντάρισμα που θέλει να κάνει ο Λουτσέσκου. 

Κακά τα ψέματα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να φτιάξει ομοιογένεια εν κινήσει, δηλαδή μέσα από την διαδικασία των αγώνων, και αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Υπάρχει, πάντα, ο κίνδυνος απωλειών, γι’ αυτό θα χρειαστεί όλοι να δώσουν το μάξιμουμ της προσήλωσης και της ενέργειάς τους.

Είναι και αυτός ένας βασικός λόγος που ο Λουτσέσκου αποφεύγει να μιλά για πρωταθλητισμό και προτιμά να εστιάζει μόνο στο κάθε επόμενο παιχνίδι. Με αυτή την συνταγή πορεύεται ως τώρα και με αυτή θα πάει και στην συνέχεια χωρίς αυτό να ακυρώνει την υψηλή φιλοδοξία που πάντα έχει ο ΠΑΟΚ να πετύχει κάτι μεγάλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.