Του έσπασαν τα δόντια και είπαν ότι... σκόνταψε - Τριετής η διάρκεια θεραπείας

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση ξυλοδαρμού ενός 4χρονου, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από συμμαθητές του, που του έσπασαν τα δόντια, προκαλώντας του κάταγμα στη γνάθο.

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα του ανήλικου τόνισε ότι ο γιος της αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα τραυματισμένα δόντια, ενώ εξήγησε ότι για περίπου 3 χρόνια θα ακολουθεί ειδικές θεραπείες. 

«Με ειδοποίησαν από το σχολείο και μου είπαν ότι κουτούλησε κατά λάθος με ένα άλλο παιδάκι, ότι χτύπησε ελαφρά και έχει αιματάκι στα δύο δοντάκια.

Όταν παρέλαβα το παιδί μου τα ούλα του ήταν κατάμαυρα. Το παιδί μού είπε ότι τον χτύπησαν δύο μεγαλύτερα παιδάκια 5 χρόνων μέσα στο σχολείο την ώρα του διαλείμματος. Είναι μικρότερος και επειδή έχει και αυτισμό, υποτίθεται ότι υπάρχει παράλληλη υποστήριξη η οποία ακόμα δεν ξέρω πού ήταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Υπαίτιο το καθεστώς αόρατης βίας»

Αναφερόμενη στο νέο περιστατικό βίας ανηλίκων, η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου υπογράμμισε ότι πρόκειται για μιμητικές συμπεριφορές των παιδιών, τα οποία παραμελούνται συστηματικά από τους οικείους τους.

«Βλέπω και στο σπίτι καθεστώς αόρατης βίας που έχει να κάνει με την παραμέληση του παιδιού που το αφήνεις με ένα τάμπλετ και ανεξέλεγκτο παρακολουθεί οτιδήποτε και από την άλλη τα παιδιά μπορεί να μεγαλώνουν σε έναν περιβάλλον νευρικής υπερπροστασίας που είσαι από πάνω του συνέχεια και το καταπιέζεις. 

Όταν δεν υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία και αποδοχή από το σπίτι, το παιδί λειτουργεί με τρόπους που είναι ανεξέλεγκτοι», εκτίμησε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.