Τόσκας: «Στόχος μας το τρόπαιο - Να κάνουμε κάτι ανάλογο με την Πυλαία»

Metrosport Team29 Φεβρουαρίου 2024

Μετά τη νίκη της στη Handball Premier την περασμένη Κυριακή, η Δράμα «σκότωσε» ξανά την ΑΕΚ, αφού νίκησε την Ένωση 32-30 στην παράταση και την άφησε εκτός του φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, ο Αχιλλέας Τόσκας, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την επιτυχία αυτή. 

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Δεν είναι τυχαίο. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και αυτό φαίνεται στις φετινές της εμφανίσεις. Καταφέραμε να κάνουμε δυο ιστορικές νίκες μια για το πρωτάθλημα και μια στο φάιναλ φορ. Έχουμε κάνει μια κοιλιά αλλά ήταν λογικό αλλά πλέον συνεχίζουμε δυνατά. Όλη η πόλη μας στηρίζει και χθες οι φίλαθλοι γέμισαν το γήπεδο. Τους έκανε χαρούμενους αυτή η επιτυχία. Είναι δίπλα μας σε κάθε αγώνα».

Τα γκολ που σημείωσε: «Ήμασταν σε καλή ημέρα. Μπορέσαμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ, δείξαμε χαρακτήρα και φάνηκαν κάποιες προσωπικότητες και κερδίσαμε. Εγώ προσπαθώ κάθε χρόνο να γίνομαι καλύτερος. Δουλεύω ακόμη περισσότερο κάθε χρονιά. Την επόμενη χρονιά θα είμαι στη Στουτγκάρδη, έχω ήδη συμφωνήσει».

Το Κύπελλο: «Είναι εκτός Ολυμπιακός και ΑΕΚ και είναι λογικό να είναι στόχος μας και ευελπιστούμε να το κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ευελπιστούμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο με την Πυλαία».

Αν υπάρχει στήριξη: «Μας στηρίζουν οι άνθρωποι εδώ και μας ευχαριστεί»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.