Τώρα πρέπει να υποστηρίξει την ψήφο του

Γιώργος Στράντζαλης11 Ιουλίου 2024

Η αλλαγή στάσης της ΠΑΕ Αρης απέναντι στο νέο format του Πρωταθλήματος αποτέλεσε την πιο θεαματική διαφοροποίηση στη χθεσινή ψηφοφορία του συνεταιρισμού σε μια απόφαση η οποία φαίνεται ότι έχει επικοινωνιακό υπόβαθρο καθώς ανεξαρτήτου της ψήφου του Αρη ήταν δεδομένη η αλλαγή στο σύστημα διεξαγωγής.

Ο Αρης άλλαξε στάση κι αυτό δεν αμφισβητείται καθώς στη συνέντευξη που είχε δώσει στην εφημερίδα Political στις 18 Ιουνίου, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε χαρακτηρίσει «φωτογραφική και ενάντια στον Αρη την αλλαγή στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος», τονίζοντας ότι φανερώνει την υπεροψία των τεσσάρων και την πρόθεση να παίζουν… μόνοι τους το παιχνίδι. 

Προϊόντος του χρόνου διαπιστώθηκε ότι οι «κίτρινοι» ήταν ίσως η μοναδική ομάδα που είχε αντίθετη άποψη επί του νέου συστήματος διεξαγωγής και τελικώς αποφασίστηκε η αλλαγή στάσης. Ανεξαρτήτως δηλαδή του τι θα ψήφιζε ο Αρης, το νέο σύστημα των Playoffs και με τη μορφή που ψηφίστηκε (σ. σ. θα διαιρούνται δια του δύο οι βαθμοί που θα συγκεντρώνουν στην κανονική περίοδο οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 5η έως και την 8η θέση), ήταν αναπόφευκτο.

Ο Αρης είχε την επιλογή της αρνητικής ή της λευκής ψήφου αλλά προχθές διέρρευσε ότι θα ψήφιζε υπέρ της αλλαγής εκδηλώνοντας τον στόχο της επόμενης χρονιάς. Δηλαδή, την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα ή στη χειρότερη περίπτωση την εύκολη εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Τώρα όμως, η ψήφος θα πρέπει να υποστηριχθεί κι αυτό προϋποθέτει την ενίσχυση της ομάδας καθώς πλησιάζουμε στα μέσα του Ιούλη και η ομάδα δεν έχει προχωρήσει σε προσθήκη παίκτη. 

Πλέον περιορίζονται και τα χρονικά περιθώρια καθώς αν ο πρώτος στόχος ήταν η προσθήκες 2-3 παικτών έως την έναρξη της προετοιμασίας, αυτές δεν γίνεται να μην πραγματοποιηθούν μέχρι την αναχώρηση της αποστολής στην Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας το οποίο περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες. Σε αυτούς ο Ακης Μάντζιος θέλει να έχει στη διάθεσή του την πλειοψηφία των παικτών πάνω στους οποίους θα στηριχθεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Γι’ αυτόν τον λόγο περιμένει, άμεσα, εξελίξεις σε μεταγραφικό επίπεδο ξεκινώντας από τον άξονα της μεσαίας γραμμής όπου διαπιστώνεται σημαντικό έλλειμμα και καταλήγοντας στις πτέρυγες της επίθεσης αν και προηγείται το κέντρο της άμυνας λόγω της διαφαινόμενης αποχώρησης του Φαμπιάνο Λέισμαν.

Και μέσα σε όλα αυτά η απόφαση - σκάνδαλο...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.