Τώρα παλεύει με τον χρόνο

Γιώργος Στράντζαλης09 Ιουλίου 2024

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Αρη στην Πτολεμαϊδα και στην αποστολή, η οποία αριθμεί περί τα 22 ενεργά συμβόλαιο, δεν βρίσκεται κάποιο νέο πρόσωπο. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν 12 μέρες στη διάθεσή τους μέχρι η ομάδα να ταξιδέψει στην Ολλανδία (για το βασικό στάδιο) έτσι όπως πρέπει από πλευράς επάρκειας ποδοσφαιριστών και προς τη διευκόλυνση του έργου τού Άκη Μάντζιου.

Εκτός από την ανανέωση του Χουλιάν Κουέστα, στις αρχές Ιουνίου, το διάστημα που μεσολάβησε δεν διευθετήθηκε καμία από τις πολλές εκκρεμότητες που αφορούν στον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Οι μεταγραφικές προτεραιότητες έχουν οριοθετηθεί εδώ και καιρό, χωρίς όμως να έχει υλοποιηθεί κάποιος από τους “στόχους”, με τη διοίκηση να βρίσκεται μεν σε διαρκείς επαφές με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα της ομάδας αλλά δίχως να έχει καταφέρει ακόμη να αποσπάει θετική απάντηση. 

Για παράδειγμα, η περίπτωση του Τζόναθαν Σίλβα παραμένει σε εκκρεμότητα καθώς παρά το “ΟΚ” της Χετάφε ο παίκτης είναι διστακτικός και περιμένει να ζυγίσει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και μετά να απαντήσει. Εκτός από αριστερό μπακ, στον Αρη ψάχνονται και για έναν τερματοφύλακα, ικανό να δημιουργήσει συνθήκες συναγωνισμού με τον Κουέστα. Επιπλέον, υπάρχει άμεση ανάγκη για την προσθήκη δύο μεσοεπιθετικών, επιτελικού μέσου και ασφαλώς στόπερ και κεντρικού μέσου, μετά το διαφαινόμενο “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις με τον Φαμπιάνο και αντιστοίχως της μεταγραφής του Βερστράτε στη Λέουβεν. 

Προς ώρας, όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά με την προσδοκία βέβαια ότι μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν εξελίξεις και μέχρι η ομάδα να ταξιδέψει στην Ολλανδία θα έχουν προκύψει συμφωνίες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.