Τόπμελερ: «Έχω καλό προαίσθημα για το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2023

Μόνο η νίκη είναι στο μυαλό του προπονητή της Άιντραχτ. Ο Τόπμελερ αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην εικόνα του Δικεφάλου αλλά και στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον όμιλο του Conference League.
Ο τεχνικός των Γερμανών στις δηλώσεις του είπε τα εξής: «Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θέλουμε την πρωτιά και πρέπει να δείξουμε μία καλή επιθετική επίδοση. Θέλουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που είναι πολύ ζωηρή στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Ίσως αυτό θα είναι το σημείο κλειδί του αγώνα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα και στην επίθεση».

Μάλιστα, τόνισε πως έχει ένα καλό προαίσθημα για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ο καθένας καταλαβαίνει την σημασία του αγώνα. Μετά ο ΠΑΟΚ έχει μέσα στο σπίτι του την Ελσίνκι, οπότε η τύχη αυτού του αγώνα που θα δώσουμε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, είναι καθαρά στο χέρι μας. Δεν το βλέπουμε ως εκδίκηση, γιατί χάσαμε στο πρώτο ματς της Θεσσαλονίκης. Έχουμε απέναντί μας έναν καλό αντίπαλο αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και έχουμε την αυτοπεποίθηση να κερδίσουμε. Οο καθένας αποφασίζει πως θα συμπεριφερθεί».

Σε ερώτηση για πιθανή αποχή των οπαδών της Άιντραχτ από το γήπεδο με αφορμή τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου ανέφερε τα εξής: «Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εγώ ασχολούμαι με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά ξέρω πόση ενέργεια μας δίνει ο κόσμος όταν είναι στο πλευρό μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.