Τοπαλίδης: «Ημουν φανατικός οπαδός του Σαράφη, του Κούδα και του Τερζανίδη»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2023

Ο Γιάννης Τοπαλίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 με αφορμή το φιλικό στη μνήμη του Σταύρου Σαράφη όπου και έδωσε το παρών και αναφέρθηκε και στην εθνική ομάδα. 

«Ήταν ευχάριστη εκδήλωση, χάρηκα πολύ που παρεβρέθηκα, πέρασα πολύ ωραία. Ήμουν φανατικός από μικρός του Σαράφη, του Κούδα και του Τερζανίδη. Ήταν τιμή μου. 

Θυμάμαι όταν ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα το 1976, το άκουγα στο ραδιόφωνο το γκολ που μπήκε στο τελευταίο λεπτό. Μετά ήμουν μακριά, στην Γερμανία, αλλά όταν ήμουν εδώ κάθε Δευτέρα και Πέμπτη έπαιρνα τα Σπορ του Βορρά. Ο Σαράφης είχε ιδιαίτερα προσόντα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση με τη νεότερη εποχή. Σκόραρε πολύ, ήταν μεγάλος παίκτης» είπε αρχικά.

Για την εθνική σημείωσε: «Με την Ιρλανδία μου άρεσε πολύ. Εκτός από τα ωραία γκολ που έβαλε, είχε και ευκαιρίες. Ήμασταν καλύτεροι από αυτές τις ομάδες. Ξέραμε εκ των προτέρων ότι ήταν δύσκολο να περάσουμε από αυτόν τον όμιλο με την Γαλλία και την Ολλανδία. Εγώ δεν αιφνιδιάστηκα, γνώριζα ότι θα έχουμε την ευκαιρία μέσω του Nations League. 

Όταν είδα ότι η Τουρκία πέρασε, είδα τους αγώνες της Γεωργίας και του Καζακστάν, που πιθανόν θα αντιμετωπίσουμε. Είμαστε μία κλάση ανώτερη ομάδα από αυτές, αλλά θέλει προσοχή γιατί έχουν και αυτές την μοναδική τους ευκαιρία να περάσουν στην τελική φάση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.