Τοπαλίδης: «Άνθρωπος της ΕΠΟ είπε στον Ότο, «μην παίρνεις τόσους παίκτες από μία ομάδα»

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Τοπαλίδης, με τον έμπειρο τεχνικό που είχε διατελέσει βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ επί σειρά ετών , κατακτώντας το EURO 2004, να μιλάει αναφορικά με τις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος άφησε εκτός ποδοσφαιριστές όπως ο Κωνσταντέλιας, ο Αλεξανδρόπουλος αλλά και ο Δουβίκας με τον Βαγιαννίδη.

Αρχικά ανέφερε: «Οι παίκτες που κόπηκαν , όλοι περίμεναν να είναι αλλά από τη στιγμή που δεν κλήθηκαν δεν ξέρω αν είναι κάτι τόσο τραγικό γιατί αυτό έκρινε ο προπονητής βάσει των αντιπάλων που έχει απέναντι του. Όλοι πίστευαν ότι τον Κωνσταντέλια θα τον είχε καλέσει αλλά μάλλον δεν τον είχε στο πλάνο του και προτίμησε να μην τον καλέσει».

Για το αν μπορεί να επηρεάζεται ένας προπονητής από εξωγενείς παράγοντες για την κλήση ποδοσφαιριστών: «Εγώ ξέρω για τη δική μου τη θητεία μαζί με τον κύριο Ρεχάγκελ, δεν μπορούσε να περάσει κανένας την απόφαση του. Υπήρχε μία περίπτωση που κάποιος από την ΕΠΟ είπε στον Ότο ''δεν μπορείς να καλείς τόσους παίκτες από τη μία ομάδα και όχι από την άλλη'', αλλά όχι να τον επηρεάσει ώστε να καλέσει κάποιον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.