Τόνι Γκονζάλες: «Θα σπάσει όλα τα ρεκόρ ο Γιαμάλ, κάνει απίστευτα πράγματα»

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τόνι Γκονζάλες, μιλώντας για την εξαιρετική πορεία που καταγράφει η χώρα του, Ισπανία, στο EURO 2024 αλλά και το πανέμορφο γκολ του υπερταλαντούχου 16χρονου Γιαμάλ, που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στη φετινή διοργάνωση παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: για τον Λαμίν Γιαμάλ «Είναι απίστευτο, χθες που το βλέπαμε. Εγώ 16 χρονών ήμουν στη κ17 της Μαγιόρκα και αυτός έβαλε τέτοιο γκολ σε έναν ημιτελικό απέναντι στη Γαλλία, απίστευτα πράγματα!

Θέλει θράσος και αυτό πιστεύω το έχει αποκτήσει από την οικογένειά του. Οι γονείς του ήταν από το Μαρόκο, ήρθαν στην Ισπανία με δυσκολίες και αυτό τον έχει κάνει πολύ δυνατό. Θα γράψει ιστορία στο ισπανικό ποδόσφαιρο και γράφει ήδη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Στα 21 του θα έχει 300 συμμέτοχες. Ο Ρονάλντο έχει το ρεκόρ με 6 διοργανώσεις , αν συνεχίσει έτσι ο Γιαμάλ και δεν έχει σοβαρό τραυματισμό θα σπάσει όλα τα ρεκόρ!

Δεν ξέρω τι έχει περάσει η οικογένεια του, αλλά για να αφήσει τα πάντα και να κάνεις μια αρχή σε μια άλλη χώρα σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις πολλές δυσκολίες. Αυτό τον κάνει να έχει τα πόδια και το κεφάλι κάτω και να δουλέψει σκληρά. Αλλά σίγουρά γεννιέσαι και με αυτό»

Για το αν στο ελληνικό πρωτάθλημα θα δίνονταν ευκαιρίες σε τόσο νέα παιδιά: «Όχι, γιατί ανακατεύονται πολλά άτομα από τις ΠΑΕ, οι μάνατζερ και αυτοί που το παίζουν μάνατζερ, τους φουσκώνουν τα μυαλά. Οι μπαμπάδες πηγαίνουν στα καφενεία και μιλάνε, δεν έχουν υπομονή.

Υπάρχουν πολύ καλοί εκπαιδευτές στις ακαδημίες της Ελλάδας, απλά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Κοιτάμε να αγοράσουμε το ξένο».

Τέλος, για το ποια ομάδα θα ήθελε αντίπαλο στον τελικό, απέναντι στη πατρίδα του Ισπανία:  «Η Ισπανία έχει χρόνια να παίξει τόσο καλή μπάλα, η Γαλλία δεν μπόρεσε να κάνει πολλές φάσεις. Εγώ είχα πει πως αν περνούσαμε τη Γερμανία, θα πάρουμε το κύπελλο. Τι ωραίο τρόπος να έχεις αφήσει την Γερμανία, μετά τη Γαλλία και μετά την Αγγλία... όποιος και να έρθει θα είναι το ίδιο για εμάς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.