Τόνι Γκονζάλες: «Πολύ σημαντικός ο Μπράντον, δεν πιστεύω ότι πήραν τον Λόβρεν στα... τυφλά»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Τόνι Γκονζάλες μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό ΠΑΟΚ και τον ανταγωνισμό στη θέση του φορ. Αρχικά αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην Ακαδημία του: «Υπάρχουν πολλά ταλέντα, αλλά σε συνεργασία με μάνατζερ και γονείς τα καταστρέφουμε. Πρέπει να καταλάβουν οι γονείς ότι δεν έχουμε το μαγικό ραβδάκι να κάνουμε το παιδί Μέσι και Γιαμάλ.

Δεν αρκεί μόνο το δίωρο που είναι μαζί μας. Εμάς δε μας νοιάζει το αποτέλεσμα, αλλά η εκπαίδευση στο ποδόσφαιρο που δεν είναι μόνο η πάσα. Πρέπει να σέβεσαι τον χώρο που είσαι και τον αντίπαλο. Όλα αυτά θα βοηθήσουν στη συνέχεια και στην καθημερινότητα.

Πρέπει να ανταγωνιστείς για να βελτιωθείς, αλλά με μέτρο, ειδικά, στις αναπτυξιακές ηλικίες. Το αποτέλεσμα θα έρθει από τη σκληρή δουλειά. Ο νικητής για εμένα είναι αυτός που δε θα χάσει προπόνηση, ακόμη και με χιόνια και βροχές».

Για τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ και τον Μπράντον Τόμας σημείωσε: «Ο Μπράντον μην ξεχνάμε ότι προς το τέλος της περσινής σεζόν ήταν κομβικός. Εβαλε συνολικά 12 τέρματα. Είναι ένας κρίκος πολύ σημαντικός για τον σχεδιασμό του Λουτσέσκου, το είδαμε και στα πλέι οφ στη Λεωφόρο, όπου ήταν εκπληκτικός.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έλειπε η θέληση και το πρεσάρισμα του. Δημιουργεί και χώρους για τους συμπαίκτες του. Μείναμε στο 0-0 γιατί έλειπε αυτή η κινητικότητα μπροστά. Αν επιστρέψει ο Μπράντον και λειτουργεί καλά, θα κρατήσει τη θέση του». 

Για τη μεταγραφή του Λόβρεν, τέλος, σημείωσε: «Σίγουρα μετά την απώλεια του Κουλιεράκη χρειαζόμασταν έναν παίκτη εκεί. Ο Λόβρεν είναι 35 ετών και τους τελευταίους έξι μήνες δεν έχει παίξει. Θα δείξει. Δεν πιστεύω να πήραν έναν παίκτη στα... τυφλά, τον πήραν γιατί μπορεί να προσφέρει και μακάρι να το κάνει γρήγορα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.