Τόνι Γκονζάλες: «Μήπως πρέπει να σκεφτόμαστε κάτι πιο επιθετικό στον ΠΑΟΚ; Να παίζει δηλαδή ένας κόφτης και ένας παίκτης box του box;»

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τόνι Γκονζάλες , μιλώντας για την επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου να χρησιμοποιήσει στο κέντρο το δίδυμο Μειτέ-Οζντόεφ κόντρα τον Άρη, σχολιάζοντας παράλληλα και τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τον τίτλο μετά τις βαθμολογικές απώλειες.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: Για το αν ο ίδιος έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε Μειτέ-Οζντόεφ ή Σβαμπ-Τσιγγάρα: «Αναγκαστικά πρέπει να είναι μόνο αυτά τα δύο ζευγάρια;

Τσιγγάρας και Σβαμπ παίξανε στον ΟΦΗ, δεν κατάφερε όμως η ομάδα να φέρει κάτι θετικό. Προχθές, ήμασταν ακίνδυνοι στα 3/4 του γηπέδου, έπρεπε να τραβηχτούν λίγο πιο ψηλά οι γραμμές. 

Είδαμε ότι ο Άρης είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη. Κάτι θα είδε και δεν του άρεσε για να αλλάξει αυτό το δίδυμο. Κάνοντας αυτή την αλλαγή αλλάζεις τον κινητήριο μοχλό στο αυτοκίνητο σου. Ναι μεν ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή, όχι όμως και δημιουργία. 

Μήπως πρέπει να σκεφτόμαστε κάτι πιο επιθετικό;  Δηλαδή να παίζει ένας κόφτης και ένας παίκτης μποξ του μποξ; Να βοηθάει και αμυντικά και επιθετικά. 

Πρέπει να δώσουμε χρόνο. Εγώ θα δοκίμαζα και Μειτέ-Σβαμπ ή Μειτέ - Τσιγγάρα. Είναι αρχή, πρέπει να του δώσουμε χρόνο και εξαρτάται και από τον εκάστοτε αντίπαλο. Πρέπει να δώσεις σημαντικό ρόλο στην ομάδα για τον Μειτέ.

Από εκεί και πέρα μπορείς να δοκιμάσεις με την ομάδα».

Παράλληλα, σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό στον αέρα του Metropolis 95,5, χρίζοντας τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό μοναδικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος, διευκρίνισε πως: «Όντως τον έβαλα φαβορί με τον Παναθηναϊκό. Εκεί όμως που χάνονται τα πρωταθλήματα είναι με τις μικρές ομάδες, με όλο τον σεβασμό σε όλες τις ομάδες. Οι τρεις βαθμοί που χάσαμε μέσα στη Κρήτη θα το πληρώσουμε στο τέλος.

Πλέον θα βάλω στην διεκδίκηση και την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Αυτή η τετράδα θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο Άρης άλλαξε πάνω από 18 παίχτες και μέχρι να δεθούν θέλει ένα χρονικό διάστημα, οπότε για αυτό τον βάζω στους διεκδικητές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.