Τόνι Γκονζάλες για Champions League: «Φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team05 Ιουλίου 2024

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τόνι Γκονζάλες, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και μίλησε για τα μεταγραφικά του Δικεφάλου και τα προημιτελικά του Euro 2024 με το ζευγάρι Ισπανία-Γερμανία να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. 

''Πρόωρος τελικός θα χαρακτήριζα τον προημιτελικό αγώνα ανάμεσα στην Ισπανία και την οικοδέσποινα Γερμανία. Μέχρι στιγμής η Ισπανία έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη διοργάνωση, αλλά η Γερμανία παίζει στην έδρα της και θεωρώ θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και όποια ομάδα περάσει θα σηκώσει και το Euro''.

  • Για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Γιαμάλ:

«Δεν είναι τυχαία αυτά που κάνει ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα στην ηλικία που είναι. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο έχει δουλέψει σκληρά και αν συνεχίσει έτσι στα 21 του θα έχει πάνω από 300 εμφανίσεις. Στην Ελλάδα, θεωρούμε ένα ταλέντο όταν είναι 21 ετών και δυστυχώς στην Ελλάδα έχουν χαθεί πολλά ταλέντα. Για να κάνεις κάτι στην Ελλάδα, πρέπει να έχεις μέσο. Πρέπει να δώσουμε φτερά και εμπιστοσύνη στα ταλέντα, που έχουμε σε όλα τα αθλήματα και να τα αξιοποιήσουμε, γιατί είναι κρίμα να χάνονται. 

Ότι χτίσαμε το 2004, το έχουμε γκρεμίσει σήμερα. Αν πας στην Αθήνα, όλες οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις είναι εγκαταλελειμμένες, ενώ την ίδια ώρα στη Βαρκελώνη, όπου οι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν το μακρινό 1992 είναι όλα σε χρήση. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία».

  • Για τον ΠΑΟΚ:

«Είμαι στην Ισπανία και δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας, όμως παρακολουθώ τις εξελίξεις του ΠΑΟΚ. Έβγαλε το καλύτερο πρόσωπό του, μετά την γκέλα στη Λαμία και έκανε το 4Χ4 και κατέκτησε το Πρωτάθλημα. Τώρα, ο επόμενος στόχος είναι να μπει στους ομίλους του Champions League και φέτος είναι μεγάλη ευκαιρία. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Λουτσέσκου ξέρει κάτι και ζητάει να μείνουν στην ομάδα οι Κεντζιόρα και Μεϊτέ. Δεν είναι τυχαίο που επιμένει. Η αγορά τώρα, λόγω Euro είναι στάσιμη, αλλά ομάδες όπως η Σίτι μπορούν να πάρουν το καλύτερο, ο ΠΑΟΚ δεν έχει αυτή τη δυνατότητα και γι' αυτό ο Λουτσέσκου επιμένει στα συγκεκριμένα πρόσωπα''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.