Τον οπαδό τον έχει εκνευρίσει ο Μεϊτέ αλλά ρωτήστε και τον Ραζβάν…

Γιώργος Ζαΐρης10 Ιουλίου 2024

Μια από τις ερωτήσεις που δεχόμαστε καθημερινά μαζί με τον Γεώργιο Καστάνη στην Ολλανδία είναι «τι θα γίνει τελικά με τον Μεϊτέ;» Πρώτα απ’ όλα με συνέπεια όλες αυτές τις εβδομάδες εδώ από την «Μ» αλλά και από το Metropolis 95.5 και το metrosport.gr, τονίζαμε πως η υπόθεση του Γάλλου μέσου δεν έχει κλείσει ακόμη και όταν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέρρεε εντέχνως (το είχε κάνει πιο… soft και με τον Μαντί Καμαρά) πώς αποσύρει το ενδιαφέρον της. Δεν το πιστέψαμε γιατί ξέραμε από την πρώτη στιγμή ποια είναι η επιθυμία του Λουτσέσκου. Που δημοσίως άλλωστε την εξέφρασε και μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας αλλά κυρίως το έχει πει ξεκάθαρα στους διοικούντες.

Χθες και ενώ ήμασταν με τον Γεώργιο Καστάνη στο ξενοδοχείο της ομάδας και μιλώντας με ποδοσφαιριστές που συνυπήρξαν πέρσι με τον Μεϊτέ, εισπράξαμε μια βεβαιότητα για την επιστροφή του αφού κάποιοι από αυτούς μιλούν και τώρα μαζί του.

Αν πρέπει να ρισκάρω με μια πρόβλεψη, θεωρώ πως στις 17 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, όταν ο ΠΑΟΚ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εκτός από τον Ζίβκοβιτς θα είναι εκεί και ο Μεϊτέ. Προφανώς και θα ήταν το ιδανικό να τον δούμε νωρίτερα στην Ολλανδία.

Πάμε τώρα και στον εκνευρισμό που βγάζουν αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ με τον Γάλλο κατηγορώντας τον πώς αργεί να απαντήσει γιατί απλά θέλει να κάνει διακοπές. Η απάντηση μπορεί να είναι μια: «δεν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, δεν έχει εργασιακή σχέση με την ομάδα, μπορεί να κάνει ότι θέλει».

Από τη στιγμή λοιπόν που ο ίδιος ο Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να περιμένει τον Μεϊτέ, όλα τα άλλα περισσεύουν. Και δεν μπορώ να τον κακίσω για έναν απλό λόγο: δεν χρειάζεται η ομάδα να φτιάξει άλλον χαφ (το «φτιάξει» δεν είναι δαίμονας του τυπογραφείου) μέχρι δηλαδή να μάθει τα θέλω της ομάδας και τα δικά του. Ο Μεϊτέ ξέρει την ομάδα, σε δυο εβδομάδες θα είναι πανέτοιμος και προφανώς αναφέρομαι στα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του CHL. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται τον Μεϊτέ για να αποκλείσει είτε την Μπάνια Λούκα είτε την Εγκνάτια. Και αυτό φυσικά το έχει συνυπολογίσει ο Ραζβάν για αυτό αφενός πίεσε μέχρι τέλους τη διοίκηση για να συμφωνήσει με τον παίκτη και αφετέρου τον περιμένει.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δίνει το τρίτο του φιλικό και η μια ενδεκάδα μπορεί και να «πλησιάζει» κατά πολύ αυτή που θα δούμε στο ματς της 24ης Ιουλίου. Αν μάλιστα σε αυτήν έβλεπα Κωνσταντέλια αντί Μουργκ και Μπράντον αντί Σαμάτα, θα μπορούσα να σκεφτώ «αυτή είναι η ενδεκάδα». 

Και αυτό γιατί απόντος του Ζίβκοβιτς, όσοι παίκτες είναι εδώ, αυτοί θα παίξουν τα δυο πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Και σε αυτούς δεν βάζω τον Κεντζιόρα γιατί ακόμη δεν έχει κάνει προπόνηση με την ομάδα. Αλλά προφανώς και αν μπει μέχρι την Κυριακή μπορεί εύκολα να… εκτοπίσει τον Εκόνγκ από την βασική ενδεκάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.