Μπράντον Τόμας: «Όλοι μαζί, ας το γυρίσουμε-ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ»

Metrosport Team13 Απριλίου 2024

Ο Μπράντον Τόμας έστειλε το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, κάνοντας έξτρα αναφορά σε αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν έξω από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ, τονίζοντας πως όλοι μαζί θα πάνε στη ρεβάνς της Τούμπας έχοντας ως μόνο στόχο μόνο την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ο δίδυμος αδερφός του Ισπανού επιθετικού του Δικεφάλου, ήταν ένας από τους πολλούς φιλάθλους των «ασπρόμαυρων» ο οποίος ενώ είχε εισιτήριο για την αναμέτρηση δεν μπόρεσε να μπει καν στο γήπεδο, λόγω της βαρβαρότητας της Βελγικής αστυνομίας. Οι αρχές έκαναν παρατεταμένη και αχρείαστη χρήση βίας ανεξαιρέτως και αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ οι οποίοι είχαν προμηθευτεί εισιτήριο να μην καταφέρουν να μπουν ποτέ μέσα στο γήπεδο.

Αυτό έχει πεισμώσει ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τη διοίκηση του Δικεφάλου, δίνοντας τους ένα παραπάνω κίνητρο να μπουν ακόμη πιο δυναμικά για την πρόκριση στον αγώνα της Τούμπας.

«Γεια σου οικογένεια»

Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν και η δημοσίευση του Μπράντον Τόμας στο Instagram, με τον Ισπανό να γράφει χαρακτηριστικά:

«Γεια σου οικογένεια, δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το αποτέλεσμα, που όλοι περιμέναμε, αλλά ευτυχώς το ποδόσφαιρο πάντα σου δίνει εκδίκηση. Ένα ξεχωριστό μήνυμα προς όλους τους φιλάθλους, που δεν μπόρεσαν να μπουν στο γήπεδο και υπέστησαν αδικαιολόγητες πράξεις. Είμαστε μαζί σας. Όλοι μαζί, ας το γυρίσουμε την Πέμπτη. Πάμε ΠΑΟΚ».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.