Τόμας: «Είμαι πεινασμένος, θέλω περισσότερα»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ: Γ.ΚΑΣΤΑΝΗΣ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γ.ΖΑΪΡΗΣ
Ο Μπράντον Τόμας εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε και στα δικά του στατιστικά αφού και σκοράρει αλλά και ασίστ δίνει: "Με χαροποιεί αυτό αλλά αυτό έχει να κάνει με το ότι μπορώ να βοηθώ την ομάδα. Θα σας πω απλά πως είμαι πεινασμένος και θέλω περισσότερα πράγματα να πετύχω. Να μπορώ να σκοράρω ή να δίνω ασίστ, αυτό σημαίνει πως βοηθώ την ομάδα και αυτό με κάνει χαρούμενο".

Αναφέρθηκε και στο ότι η ομάδα έχει εξαιρετικές επιδόσεις στην επίθεση και αν αυτό είναι το κλειδί για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: "Ναι είναι αλήθεια πως πιέζουμε τον κάθε αντίπαλο και είναι σημαντικό να σκοράρουμε. Φυσικά μια σημαντική νίκη είναι και όταν έρχεται με 1-0 αλλά μας αρέσει να πιέζουμε και να σκοράρουμε".

Αναφέρθηκε και στον αγώνα και στο πώς πρέπει να προετοιμαστεί η ομάδα του: "Δεν θα είναι ένα εύκολο ματς και είμαστε προετοιμασμένοι για μια ακόμη μάχη. Είμαστε πνευματικά έτοιμοι αλλά και ως ομάδα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αλλωστε προερχόμαστε από συνεχόμενα αποτελέσματα και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο"

Αναφέρθηκε και στις διαφορετικές καιρικές συνθήκες σε σχέση με αυτές της Ελλάδας: "Δεν έχει σημασία ο καιρός έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και άλλωστε έχουμε ξαναπαίξει εδώ πριν από μερικές εβδομάδες αν και ο καιρός είναι διαφορετικός από τότε".

Τέλος μίλησε στα ελληνικά απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας που θα είναι στο γήπεδο: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος μας θα είναι εδώ και αρκετοί από αυτούς από την Θεσσαλονίκη αφού η απόσταση είναι μεγάλη.Είναι απίστευτη η στήριξη τους και θέλουμε να τους κάνουμε πάλι χαρούμενους".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.