Τολιόπουλος: «Πιστεύω πως κάτι καλό χτίζεται για το μέλλον»

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Αυγούστου 2024

Η παρουσία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ολοκληρώθηκε στη φάση των προημιτελικών όπου αποκλειστήκαμε από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, με τον Βασίλη Τολιόπουλο να κάνει τον δικό του απολογισμό για το τουρνουά.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, όλοι μας πήγαμε για πρώτη φορά, το περιμέναμε πώς και πώς και ξέρουμε πόσο είχαμε δουλέψει για να φτάσουμε εκεί. Ελπίζω να το απόλαυσε όλη η χώρα μαζί μας. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, δεν ήμασταν στο Παρίσι με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, αλλά παρακολουθήσαμε τις προσπάθειες όλων των Ελλήνων αθλητών», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Κάναμε ένα πολύ καλό καλοκαίρι, δείξαμε πάρα πολύ καλό πρόσωπο στο Προολυμπιακό Τουρνουά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε όλα τα παιχνίδια δώσαμε και την ψυχή μας και ήμασταν κοντά. Πιστεύω πως κάτι καλό χτίζεται για το μέλλον, το σημαντικό είναι πως υπάρχει και πάλι αυτή η επαφή του κόσμου με την Εθνική, έχουν αγαπήσει την ομάδα. Όλοι θέλαμε να περάσουμε στην τετράδα και είμαστε στενοχωρημένοι που δεν τα καταφέραμε, έλειψαν κάποιες λεπτομέρειες για να κερδίσουμε τη Γερμανία αλλά επιστρέφουμε γεμάτοι και ξέρουμε πως έχουμε δώσει το 100%».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.