Τολιόπουλος: «Διψασμένοι για μια καλή σεζόν όπως η προηγούμενη»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Άρης μπορεί να ξεκίνησε με το «αριστερό» τις υποχρεώσεις του στο Eurocup απέναντι στη Βενέτσια, ωστόσο θέλει να επαναλάβει την περσινή εξαιρετική θετική του πορεία σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Ο ΕΣΑΚΕ πραγματοποιεί την παρουσίαση των ομάδων που θα συμμετέχουν στη φετινή Stoiximan GBL και ξεκίνησε με τις τέσσερις που θα αγωνιστούν το προσεχές Σαββατοκύριακο (28-29/9) στη Ρόδο για το Stoiximan Super Cup και μετά τους Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό, σήμερα ήταν η σειρά του Άρη.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Βασίλης Τολιόπουλος και του Γιάννης Καστρίτης μίλησαν για την δίψα που υπάρχει στην ομάδα, ώστε ο Άρης να πραγματοποίησει μία χρονιά εξίσου εντυπωσιακή με πέρυσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Τολιόπουλου:

"Αρχικά, εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και υγεία στους αθλητές. Μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν, είμαστε διψασμένοι για να κάνουμε μία εξίσου καλή χρονιά. Με εξαίρεση εμένα και τον Λευτέρη Μποχωρίδη, η ομάδα είναι καινούργια και θα χρειαστεί υπομονή για να δέσουμε ως σύνολο, όμως θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα για να πετύχουμε κάτι καλό και φέτος.

Η StoiximanGBL θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική, αφού όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν. Σε πρώτη φάση, θέλουμε να έχουμε μία καλή παρουσία στο Stoiximan Super Cup, όπου έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Παναθηναϊκό AKTOR. Θα έχουμε και φέτος πληθώρα αγώνων, οπότε πρέπει να πάμε βήμα – βήμα, να διαχειριζόμαστε σωστά τα αποτελέσματα, θετικά ή αρνητικά, και να κάνουμε ταμείο στο τέλος".


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.