Το υπερ-δώρο που χάρισε σε Βεζένκοβ και Ολυμπιακό η Ίννα Ιννάκι

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2024

Ένα... δωράκι σε όλη την ομάδα του μπασκετικού Ολυμπιακού επεφύλασσε η Ίννα Ιννάκι, με αφορμή τη δυναμική επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στον Πειραιά.

Η γνωστή παραγωγός ερωτικών ταινιών και ιδιοκτήτρια της εταιρείας Sugarbabestv επέστρεψε στις παλιές της συνήθειες, καθώς εκτός από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς της, τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει πριν λίγους μήνες, χαρίζοντας εφ’ όρου ζωής δωρεάν πρόσβαση στο Sugarbabestv, τόσο στον Βεζένκοβ, όσο και σε όλο το team του Ολυμπιακού.

Βέβαια η πρόσβαση στην ομάδα του Ολυμπιακού παρέχεται δωρεάν μόνο για έναν μήνα...

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Gazzetta, η Ίννα έστειλε email στην ομάδα του Ολυμπιακού, δίνοντας τους κωδικούς που απαιτούνται για την εφ’ όρου ζωής ελεύθερη πρόσβαση στην ιστοσελίδα της.

Υπενθυμίζεται δε ότι στο παρελθόν, η παραγωγός ερωτικών ταινιών είχε δηλώσει για τον παίκτη του Ολυμπιακού: «πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους μου μπασκετμπολίστες. Ο Σάσα πρέπει να γυρίσει στην Ελλάδα, εκεί που τον αγαπούν και τους αρέσει να τον βλέπουν να παίζει. Είναι ωραίο να τον έχουμε στην Ελλάδα, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για όλο το ελληνικό μπάσκετ. Πιστεύω, πως θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα η χρονιά με τον Βεζένκοφ εδώ, γιατί μας ανεβάζει την αδρεναλίνη κάθε φορά που παίζει, όπως ακριβώς άλλωστε κάνει τόσα χρόνια και η... Sugarbabestv».

Δείτε τη φωτογραφία: 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.