Το Twitter «πετσοκόβει» τη Δαλάκα: «Χειρότερη αθλήτρια που έχει υπάρξει ποτε στο παιχνίδι» (videos)

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2024

Η… όχι και τόσο κομψή συμπεριφορά της Κατερίνας Δαλάκα στο χθεσινό (16/11) επεισόδιο του Survivor την έφερε αντιμέτωπη με την ορχή των χρηστών του Χ (Twitter).

Ο χθεσινός αγώνας ασυλίας ήταν πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Οι μαχητές ήθελαν να κάνουν 3 στα 3, ενώ στην αντίπερα όχθη οι διάσημοι ήθελαν σπάσουν το σερί νικών των αντιπάλων τους προκειμένου να μην βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο.

Ο αγώνας απέκτησε μια άγρια ομορφιά, καθώς η νίκη κρίθηκε στον τελευταίο πόντο. Οι παίκτες που κλήθηκαν να σηκώσουν το βάρος για τις ομάδες τους ήταν η Κατερίνα Δαλάκα και Δώρα Νικολή.

Εν τέλει η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να κερδίσει την 46χρονη μητέρα 4 παιδιών που έχει καταφέρει να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας με την απόδοση αλλά και γιατί έχει νικήσει αρκετές φορές τη νικήτρια του Survivor, Κατερίνα Δαλάκα,

Η βαριά ατάκα που έγινε viral στο Twitter

Την στιγμή που η Δαλάκα κέρδισε, οι συμπαίκτες της έτρεξαν να την αγκαλιάσουν, ενώ η ίδια φώναξε με έντονο ύφος: «Άντε γιατί πολύ… Άντε για πολύ αέρα πήραμε!». Αυτό έβγαλε εκτός αυτού τους τηλεθεατές του τηλεπαιχνιδιού οι οποίοι ξέσπασαν μέσω Twitter. Μάλιστα έκαναν λόγο για απρεπή και αλαζονική συμπεριφορά, πόσο μάλλον από μια παίκτρια που έχει αθλητικό background.

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη άσχημη συμπροφορά της Κατερίνας Δαλάκα στο φετινό παιχνίδι καθώς σε προηγούμενο επεισόδιο είπε σε παίκτη των μαχητών «Σε λυπάμαι».





Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.