Το Twitter «δίκασε» τους Γάλλους: Η σύγκριση Γκάγκα-Καραγιάννη και οι αγνοούμενοι σημαιοφόροι

Metrosport Team27 Ιουλίου 2024

Ακόμη και όσοι δεν είναι λάτρεις του αθλητισμού, σίγουρα παρακολούθησαν φευγαλέα έστω και ένα λεπτό από την τελετή έναρξης τον Ολυμπιακών Αγώνων 2024, που φέτος λαμβάνουν χώρα στην πόλη του φωτός. Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που έπιασαν από πολύ νωρίς το κινητό στο χέρι, άνοιξαν την πλατφόρμα του Twitter και ξεκίνησαν το... κράξιμο στους Γάλλους.

Είναι γνωστοί άλλωστε οι «δικαστές» του πληκτρολογίου, και ειδικά σε τέτοια παγκόσμια γεγονότα φαίνεται πως έχουν... ρέντρα. Φυσικά, οι Έλληνες είχαν έναν λόγω παραπάνω να σχολιάσουν ως... κληρονόμοι του θεσμού, κάνοντας μάλιστα και συγκρίσεις με την αντίστοιχη διοργάνωση του 2004.

Το πρώτο πράγμα που βρέθηκε στο στόχαστρό τους και σχολιάστηκε πολύ αρνητικά, ήταν το ότι ο πλανήτης δεν είδε ποιος ήταν σημαιοφόρος της Ελλάδας, λόγω του σκηνοθετικού πλάνου και με τις αποστολές των χωρών να είναι πάνω σε βάρκες στον Σηκουάνα.

Την τιμητική της είχε και η εμφάνιση της Lady Gaga, την οποία πολλοί χρήστες των social media παρομοίασαν με την Μάρθα Καραγιάννη σε χορευτικό στις παλιές ελληνικές ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη.

Το μόνο που σχολίασαν θετικά οι περισσότεροι ήταν οι εμφανίσεις της Σελίν Ντιόν, του Ζινεντίν Ζιντάν και του Ράφα Ναδάλ.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.