Το θέμα Τάισον δεν πρέπει να γίνει σίριαλ

Κώστας Πετρωτός01 Φεβρουαρίου 2024

Βραδιά Κυπέλλου η χθεσινή για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι το θέμα που απασχόλησε και απασχολεί τον κόσμο του Δικεφάλου είναι η στασιμότητα που παρατηρείται στην διαπραγμάτευση για ανανέωση συνεργασίας με τον Τάισον

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον το θέμα το έχει πάρει πάνω της η οικογένεια Σαββίδη (άλλωστε, ο Γιώργος ήταν εκείνος που τον έφερε στην Ελλάδα) και μένει να φανεί αν μπορεί να γεφυρωθεί η διαφορά που δεν είναι ούτε μεγάλη, ούτε μικρή στο οικονομικό, ενώ υπάρχει και η παράμετρος των χρόνων συνεργασίας (ο Βραζιλιάνος θέλει κλειστό διετές και ο ΠΑΟΚ 1+1). 

Συν τοις άλλοις, ο Τάισον φέρεται να έχει και άλλες δύο προτάσεις στα χέρια του από ομάδες (προφανώς η μία από την Ιντερνασιονάλ). Στα 36 του, κλεισμένα, προφανώς είναι ένα ζήτημα το να δοθεί στον Βραζιλιάνο ένα συμβόλαιο άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως, ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι μας έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του και το συμπέρασμα είναι ότι παίκτης με την ποιότητα του σπάνια έρχεται στην Ελλάδα. 

Προφανώς, δεν είμαστε εκείνοι που θα υποδείξουμε στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πώς θα διαχειριστεί το όλο ζήτημα, το μόνο που νομίζω ότι θα συμφωνήσουν όλοι είναι το εξής: σε καμία περίπτωση δεν πρέπει το θέμα «ανανέωση Τάισον» να γίνει σίριαλ που θα σέρνεται στο υπόλοιπο της περιόδου. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τον απόλυτα συγκεντρωμένο Τάισον, που είναι από τους παίκτες κλειδιά για όλους τους στόχους του.

Όσον αφορά στην υπόθεση Κύπελλο, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Η ομάδα του Λουτσέσκου μας έχει αποδείξει ότι όταν είναι η ίδια καλά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αλλωστε, είναι και η ομάδα που διαθέτει την μεγαλύτερη εμπειρία στον θεσμό, γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες και το τι πρέπει να κάνει για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, πανηγυρίζοντας ακόμη μία κούπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.