Το τερπνόν μετά του ωφελίμου για τον Άρη

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2024

Η ευνόητη προτεραιότητα που δόθηκε στον θεσμό του Κυπέλλου σε καμία περίπτωση δεν μειώνει το επίπεδο συγκέντρωσης στα παιχνίδια του Πρωταθλήματος κι αυτό πρέπει να αποδείξει απόψε (20:00, live metrosport.gr, Metropolis 95.5, Cosmote Sport 1) ο Αρης απέναντι στην Κηφισιά στο γήπεδο της Καισαριανής.

Η απόφαση του Ακη Μάντζιου γι’ αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν σχετίζεται τόσο με το (δεύτερο) παιχνίδι που ακολουθεί με τη Νίκη Βόλου για τους «8» του Κυπέλλου όσο με τη διαπίστωσή του περί συσσωρευμένης κούρασης ποδοσφαιριστών όπως ο Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός ξέρει ότι στην καλύτερη περίπτωση δεν θα πάρει περισσότερα από είκοσι λεπτά – είναι μια απόφαση που λήφθηκε από κοινού με τον προπονητή του για λόγους προστασίας του παίκτη – καθώς επίσης και ότι ο Αλβαρο Ζαμόρα θα πάρει φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης. Ο δε Χουλιάν Κουέστα δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή καθώς αποφασίστηκε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη εντείνοντας το πρόγραμμα θεραπειών λόγω της οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί. Σκέψεις υπάρχουν και για τη συμμετοχή του Βλάντιμιρ Νταρίντα αλλά το… κακό με τον Τσέχο είναι ότι δεν έχει αντικαταστάτη. 

Για παράδειγμα, η δυσαρέσκεια του Ακη Μάντζιου για το επίπεδο απόδοσης του Ρούμπεν Πάρντο φάνηκε μέσα από το «κόψιμο» του από την αποστολή. Γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο Νταρίντα μπροστά από τους Βερστράτε, Τζούρασεκ και να αντικατασταθεί προϊόντος του παιχνιδιού. Απόφαση δεν έχει ληφθεί ούτε για το δεξί άκρο της άμυνας όπου ο 54χρονος τεχνικός θα κληθεί να αποφασίσει μεταξύ Σουλεϊμάνοφ και Φετφατζίδη. Ο πρώτος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Αριστερά θα αγωνιστεί ο Μιχάλης Παναγίδης ενώ στην τετράδα της άμυνας, αν δεν υπάρξει έκπληξη της τελευταίας στιγμής, θα είναι οι Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φαμπιάνο και Ροζ. Εκτός αποστολής για τον Αρη έμειναν οι Ματαρίτα, Ρουπ Κάρλσον οι οποίοι δεν υπολογίζονται καθώς επίσης και οι Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης.

Για την Κηφισιά που μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία, ο αποψινός αγώνας έχει μεγάλη αξία αλλά κι αυτή έχει να διαχειριστεί σοβαρές απουσίες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βαφέας, Μασούρας, Λούμορ, Κλωναρίδης, Νίνης και Αντούνες. Γι’ αυτό εξάλλου προβλέπεται να έχει αλλαγές στο αρχικό σχήμα της, όπως έκανε εξάλλου και στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λαμία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.