Κώστας Νεστορίδης: Το ελληνικό ποδόσφαιρο λέει «αντίο» σε έναν θρύλο

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2023

Ένας από τους εμβληματικούς της παίκτες αποχαιρέτησε η ΑΕΚ, τον Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 93 ετών. 

Η σορός του έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα από το γήπεδο, στο οποίο έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Ένωσης. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο της Καλλιθέας.

Η οικογένεια του Κώστα Νεστορίδη αντί στεφάνων, εξέφρασε το αίτημα της να κατατεθούν χρήματα στην κάλπη τού Συλλόγου «Πίστη» γονέων και κηδεμόνων παιδιών με παθήσεις καρκίνου, που θα υπάρχει στην Αγία Τριάδα, καθώς και στο κοιμητήριο Καλλιθέας. Τραπεζικός λογαριασμός στην ALPHA BANK. αρ. λογαριασμού: 130002002008236. IBAN: 01401300130002002008236. Με τη σημείωση: Εις μνήμην Κώστα Νεστορίδη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε: «Η μισή Ελλάδα έγινε ΑΕΚ λόγω Νεστορίδη. Είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που έβγαλε η Ελλάδα, τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου»...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.