Το… τελευταίο 24ώρο του Αρη για να «φορτώσει» την επίθεση

Γιώργος Στράντζαλης10 Σεπτεμβρίου 2024

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες για να κλείσει το παράθυρο των μεταγραφών και στον Αρη δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια για τον παίκτη που θα έχει υποστηρικτικό ρόλο πίσω από τον Λορέν Μορόν.

Μία επιλογή είναι ο Σέρχιο Αραούχο αλλά όχι η μοναδική, καθώς οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια που έχουν για μία πιο… safe προσθήκη. Προς αυτήν την κατεύθυνση εστίασαν στην Ισπανική (κυρίως) αγορά και πιο συγκεκριμένα σε περιπτώσεις επιθετικών οι οποίοι είναι σε ομάδα αλλά γνωρίζουν ότι δεν έχουν ενεργό ρόλο και μπορεί ν’ ανοίξει ο δρόμος παραχώρησης τους. 

Πρόκειται ωστόσο για δύσκολες υποθέσεις οι οποίες θα φανεί εντός των επόμενων ωρών αν θα προχωρήσουν ή όχι. Ειδάλλως ο Αρης αναγκαστικά θα κοιτάξει τις επιλογές που θα έχει στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, όπου εκεί το παράθυρο είναι ανοικτό μέχρι τις 30/9.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ο Σέρχιο Αραούχο με τον οποίον διατηρείται επαφή και προφανώς θα συζητήσει εκ νέου μαζί του την προοπτική συνεργασίας με την προϋπόθεση όμως μείωσης των οικονομικών του απαιτήσεων από αυτές που ζητούσε προ διμήνου και ήταν απαγορευτικές για τον Αρη. Πόσω μάλλον για μια προσθήκη που θα έχει υποστηρικτικό ρόλο στο αγωνιστικό πλάνο. 

Αν οι απαιτήσεις του 32χρονου φορ προσαρμοστούν στα θέλω του Αρη, τότε μπορεί να γίνει το deal. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή και λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος η επιλογή του Αργεντινου είναι η πιο δουλεμένη, αλλά για να προχωρήσει χρειάζεται να γίνουν υποχωρήσεις. Κυρίως από την πλευρά του παίκτη ο οποίος παραμένει δίχως ομάδα και στον κίνδυνο να μείνει… άνεργος μέχρι τον Ιανουάριο είναι πιο πιθανό να δημιουργηθούν συνθήκες συνεργασίας με τους Κιτρινόμαυρους.

Στο σενάριο ο Αρης να μη βρει τον φορ που θέλει «πίσω» από τον Μορόν, τότε η ομάδα θα πορευτεί με τον Άλβαρο Σαμόρα σε αυτόν τον ρόλο. Όπως συνέβη δηλαδή και στο περσινό πρώτο μισό του Πρωταθλήματος, μέχρι δηλαδή να προστεθεί στο ρόστερ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.