Το συγκινητικό αντίο του Βιτλή στον Ηρακλή!

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Το δικό του αντίο στον Ηρακλή είπε ο Βασίλης Βιτλής με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή να συνεχίζει την καριέρα του στη Λαμία, υπογραμμίζοντας στην τοποθέτηση του, «θα ήθελα να πω ενα μεγάλο ξεχωριστό ευχαριστώ στον κόσμο του Ηρακλή που ήταν δίπλα μας σε όλα στα καλά και τα άσχημα και έδωσε τις δικές του μάχες σε όλα τα επίπεδα».

«Ηρθε η στιγμη που ο κυκλος μου στην ομαδα του Ηρακλη εφτασε στο τελος.Ενα ταξιδι με πολλες δυσκολιες,λυπες αλλα και χαρες που μου διδαξε πολλα και θα εχω στην ζωη μου σαν οδηγο.Θα ηθελα να ευχαριστησω τον κυριο Ευγενιου για την μεγαλη προσπαθεια που εκανε αυτο το διαστημα κατω απο δυσκολες συνθηκες να κρατησει ζωντανη την ομαδα και να ειναι διπλα μας στηριζοντας μας εμπρακτα. Θα ηθελα να ευχαριστησω επισης ολους τους ανθρωπους που συνεργαστηκα αυτα τα δυο χρονια στην ομαδα απο τον φροντιστη μας τον Γιωργο Σιαγκα που ειναι η ψυχη και η καρδια αυτης της ομαδας απο τους ανθρωπους επανω στα γραφεια ,τους φυσιοθεραπευτες,προπονητες μεχρι ολους τους συμπαικτες μου μαζι δωσαμε σκληρες μαχες εντος και εκτος αγωμιστικου χωρου.

Τελος θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ξεχωριστο ευχαριστω στον κοσμο του Ηρακλη που ηταν διπλα μας σε ολα στα καλα και τα ασχημα και εδωσε τις δικες του μαχες σε ολα τα επιπεδα! Ευχομαι συντομα να ερθουν μερες μεγαλης χαρας στον οργανισμο του Ηρακλη και η ομαδα να επιστρεψει εκει απ οπου δεν επεσε ποτε! Καλη συνεχεια. Ευχαριστω για ολα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.