Το συγκινητικό «αντίο» του Ρούντι Φερνάντεθ στο μπάσκετ!

Metrosport Team03 Αυγούστου 2024

Το δικό του αντίο στο μπάσκετ είπε μέσα από τοποθέτηση του ο Ρούντι Φερνάντεθ ο οποίος μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ισπανίας από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού , κρεμάει τα μπασκετικά του παπούτσια έπειτα από 6 Ολυμπιακούς Αγώνες, 3 Ευρωλίγκες και 11 μετάλλια με την εθνική Ισπανίας.

Όπως αναφέρει: "Αυτά είναι τα συναισθήματά μου. Νιώθω ηρεμία επειδή ήρθε η ώρα να ησυχάσω με την οικογένειά μου. Και θλίψη επειδή βίωσα πολλά πράγματα με την εθνική ομάδα, αλλά και με τους συλλόγους που αγωνίστηκα. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν άλλα ταξίδια και τουρνουά, δεν υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα, μου φέρνει θλίψη, θα μου λείψει η ομάδα".

Προσθέτοντας: "Αποχωρώ έχοντας κάνει πάντα ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους. Είμαι χαρούμενος με την δουλειά που κάναμε. Παλέψαμε μέχρι τέλους. Αυτό πρέπει να κάνεις όταν φοράς αυτή την φανέλα. Δεν ήταν γραφτό να προκριθούμε, αλλά φεύγω πλήρης και ήσυχος, έχοντας καλό προαίσθημα για την ομάδα από τον τρόπο που πάλεψε, τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.