Το «σκοτεινό» προφίλ του Τούρκου που συνελήφθη στη Χίο

Παναγιώτα Απέργη14 Σεπτεμβρίου 2024

Σε σκληρή ομάδα της τουρκικής μαφίας φέρεται να ανήκει ο Τούρκος, που συνελήφθη στη Χίο, με τις αρχές να σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος του για ναρκωτικά και όπλα.

Κατά πληροφορίες, ο 30χρονος, που έχει τουρκική υπηκοότητα, είχε υποβάλει αίτημα για τη χορήγηση ασύλου, κυκλοφορώντας, μάλιστα, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Μάλιστα, η ΕΛΑΣ που συνεργάζεται με τις τουρκικές αρχές, κάνει λόγο για μεγαλοστέλεχος της τουρκικής μαφίας, που ενδέχεται να εμπλέκεται σε «χτυπήματα» στην Ελλάδα, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο το σπίτι του να λειτουργούσε σαν καταφύγιο.

Μάλιστα, στον σπίτι του εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων ένα πιστόλι με γεμιστήρα, το οποίο θα υποβληθεί σε βαλλιστική εξέταση, καθώς και 41 φυσίγγια και πλήθος πλαστών εγγράφων.

Στο μεταξύ, αυτό που φαίνεται να προβληματίζει τις αρχές είναι η πιθανότητα ο συλληφθείς να κρυβόταν στη Χίο για να ξεφύγει από αντίπαλη συμμορία που είχε υπογράψει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του, ψάχνοντάς τον σε όλη την Ευρώπη.

Κι αυτό γιατί δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που Τούρκος, μέλος του οργανωμένου εγκλήματος, βρίσκει καταφύγιο στη χώρα, με ενδεικτικότερο το παράδειγμα του διαβόητου κακοποιού τουρκικής καταγωγής που τον περασμένο Μάιο εντοπίστηκε ότι κρυβόταν στους Αμπελόκηπους.

 Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.