Το σκεπτικό του Λουτσέσκου έχει λογική, υπάρχουν όμως και κίνδυνοι

Κώστας Πετρωτός02 Ιουλίου 2024

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ποντάρει στον περσινό κορμό στα προκριματικά του Champions League και γι’ αυτό το πρώτο που ζήτησε από την διοίκηση του ΠΑΟΚ ήταν να μείνουν όλοι οι βασικοί. 

Ποιος δεν θα έκανε το ίδιο στην θέση του; Θυμόμαστε όλοι τι πέρασε ο Δικέφαλος στα περσινά προκριματικά του Conference μέχρι να έρθει η ώρα της ουσιαστικής ενίσχυσης και το μοντάρισμα της ομάδας που πήρε τον τίτλο. Από την στιγμή που δημιουργήθηκε μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα είναι απόλυτα σωστό ο αρχιτέκτονάς της να θέλει την διατήρησή της. 

Ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο ο 55χρονος τεχνικός ασχολείται και προβληματίζεται περισσότερο με την υπόθεση του Κεντζιόρα και κατά δεύτερο του Μεϊτέ που εξαρχής ήταν αρκετά πιο δύσκολη και μετά με τους παίκτες που θα έρθουν με μεταγραφή. Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει τον Κεντζιόρα που γνωρίζει τι περιμένει από αυτόν δίπλα στον Κουλιεράκη για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. 

Αν δεν μείνει ο Μεϊτέ, τουλάχιστον στα πρώτα ματς ο ΠΑΟΚ μπορεί να καλυφθεί με Σβαμπ, Οζντόεφ και γιατί όχι Τσιγγάρα, δίπλα στον Καμαρά. Η παρουσία του Πολωνού είναι πιο κομβική. Οπως και του Κοτάρσκι και το υπογραμμίζω γιατί η κινητικότητα για ενδεχόμενη πώλησή του είναι πολύ έντονη και το βλέπουμε και από τα δημοσιεύματα στην Ιταλία. Μία αύξηση της προσφοράς της Τζένοα συν το αντάλλαγμα του Γεμπόα που είναι αξιόλογη περίπτωση επιθετικού μπορεί να δελεάσουν τον ΠΑΟΚ. 

Κι ας μην ξεχνάμε και αυτό που είπε ο CEO της ιταλικής ομάδας, ότι και άλλοι σύλλογοι θέλουν τον Κροάτη γκολκίπερ. Θα πρέπει να το σκεφτούν πολύ καλά στην Τούμπα γιατί θα είναι ρίσκο ο ΠΑΟΚ να παίξει χωρίς τον καλύτερο τερματοφύλακα του περσινού πρωταθλήματος, που έχει κουμπώσει τόσο καλά με την ομάδα, στα κρίσιμα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.