Το σημερινό πρόγραμμα της Superleague 1 - Ώρες και κανάλια μετάδοσης

Χάρης Εμμανουηλίδης28 Σεπτεμβρίου 2024

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Superleague 1 με τις ομάδες να μπαίνουν στην 6η... στροφή του , δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους σε σημαντικά παιχνίδια.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι με σέντρα στις 17:00 η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Athens Kallithea, τίθεται αντιμέτωπη εκτός έδρας με τον ΝΠΣ Βόλου που την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ και άλλαξε προπονητή , με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να είναι πλέον στα ηνία της ομάδας, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εξαιρετική εμφάνιση και την εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ (0-0).

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας είναι η αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός με ώρα... σέντρας στις 20:00 με τον Κλοντ Μακελελέ να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας σε εντός έδρας παιχνίδι μετά την πρεμιέρα του με ισοπαλία (1-1) στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο δε Λεβαδειακός είδε τον Λαμπρόπουλο να του στερεί τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΟΦΗ και πλέον στρέφει την προσοχή του στη αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας:
  • 17:00 Βόλος - Athens Kallithea / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 20:00 Αστέρας Τρίπολης AKTOR - Λεβαδειακός / Novasports 2HD

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.