Ντέμης για ΠΑΟΚ: «Οι παίκτες τι ήταν αδιάφοροι; Γιατί πρόστιμο;»

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Οκτωβρίου 2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσω της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports σχολίασε το ξέσπασμα του Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά το διπλό του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά και το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους παίκτες του Δικεφάλου μετά την ήττα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου. 

«Με το πρόστιμο τι παθαίνουν οι παίκτες αφυπνίζονται; Πρέπει να έχει παράπονα η διοίκηση για να ρίξει πρόστιμο στους παίκτες. Στο ματς με τη Στεάουα απλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Οι παίκτες τι ήταν αδιάφοροι; Δεν έτρεχαν; Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δόθηκε πρόστιμο. Έχουν υπογράψει οι παίκτες συμβόλαιο για να κερδίζουν κάθε παιχνίδι; Η μόνη υποχρέωσή τους είναι να τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. 

Αν η διοίκηση έχει θέμα με τους παίκτες, πρέπει να συμφωνεί και ο προπονητής, αλλά από αυτά που δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου φάνηκε πως διαφωνεί με αυτή την πρακτική της διοίκησης. Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν προς τα έξω τα εσωτερικά του ΠΑΟΚ. 

Επαναλαμβάνω ότι κανένας παίκτης δεν ξυπνάει από κανένα πρόστιμο. Τίποτα απολύτως δεν κάνει. Δεν έχει νόημα αυτό. Και τώρα μιλάμε για μία ομάδα που έφαγε πρόστιμο και είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα μετά από επτά αγωνιστικές».

Για τη δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά:

«Δεν ήταν καλός ο ΠΑΟΚ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχε τύχη και αν έμπαινε το πέναλτι του Λεβαδειακού θα μπορούσε να είχε χάσει το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ πάντα μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι δυσκολεύεται. Αυτό το εντόπισα και πέρυσι. Το μυστικό είναι να κερδίζεις και στην κακή σου μέρα κι αυτό έκανε ο ΠΑΟΚ χθες στη Λιβαδειά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.