Το σχόλιο του Νταμπίζα για Τζόλη: «Άλλαξε επίπεδο παίζοντας στο εξωτερικό»

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2024

Από το καλό στο καλύτερο πάει η Εθνική ποδοσφαίρου, η οποία έχει πλέον κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που είναι ο αντικειμενικός της στόχος. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κερδίζει, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και αναδεικνύει νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήδη έχουν κάνει το step up στην καριέρα τους. Ένας εξ αυτών είναι ο Χρήστος Τζόλης. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Κλαμπ Μπριζ και στην Εθνική, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο βετεράνος διεθνής και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, σχολίαζε το ματς για λογαριασμό του Alpha, το βράδυ της Κυριακής (13/10) και είπε την άποψή του για την εξέλιξη του Τζόλη.

Σε μία φάση, στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τζόλης κέρδισε φάουλ από αντίπαλο, αφού προηγουμένως είχε βάλει σωστά το σώμα του, για να αποκτήσει πλεονέκτημα και να προστατεύσει την μπάλα.

Με αφορμή την εν λόγω φάση, ο Νταμπίζας σχολίασε:

«Φαίνεται η διαφορά στο παιχνίδι του Τζόλη από τη στιγμή που έφυγε από τον ΠΑΟΚ και πήγε στο εξωτερικό. Έχει καλύτερες καλύτερο κράτημα μπάλας, τρεξίματα και γκολ. Τα παιδιά που αγωνίζονται στο εξωτερικό έχουν αλλάξει επίπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.