Το respect του Κυριάκου Βελόπουλου στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Το ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν θετικό, με την Εθνική ομάδα να κερδίζει 3-0 τη Φινλανδία στην πρεμιέρα της στο Nations League.

Οι δηλώσεις του Σερβοέλληνα Ομοσπονδιακού τεχνικού για τον Εθνικό Ύμνο που τραγούδησε στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, να αποδίδει το… respect του στον 62χρονο προπονητή.

Η Εθνική ομάδα έκανε θετικό ντεμπούτο κερδίζοντας με 3-0 τη Φινλανδία στο Φάληρο, προκαλώντας αισιόδοξα συναισθήματα για τη «νέα σελίδα» που έχει γυρίσει πλέον, με την παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, έχοντας ζήσει περισσότερο από τη μισή του ζωή στην Ελλάδα, τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο, γεγονός που αποτέλεσε θέμα συζήτησης και θετική έκπληξης για πολλούς.

«Ανατριχιάζεις… Έτσι; Ακούς τον Εθνικό Ύμνο χιλιάδες φορές. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, άρα τον τραγουδούσαν όλη μέρα και στο σπίτι. Είναι κάτι που με ενώνει με την Ελλάδα και αν δεν ήξερα τον Εθνικό μας Ύμνο, αυτό θα ήταν κακό, μην πω χειρότερα.

Είναι μια στιγμή που αισθάνεσαι υπερηφάνεια επειδή εκπροσωπείς μια χώρα που έχεις περάσει τα μισά χρόνια και παραπάνω από τη ζωή σου» εξήγησε ο ίδιος μετά στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, απέδωσε το… respect του στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέσω Social Media, σχολιάζοντας πάντως σε επιθετικό ύφος: «Αφιερωμένο σε όσα δίποδα μισούν το έθνος και τον εθνικό ύμνο και το έθνος!!!».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.