Το ψυχολογικό θέμα του Οζντόεφ και η στήριξη των συμπαικτών του

Metrosport Team08 Απριλίου 2024

Μετά το πέρας της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ και την ισοπαλία με 2-2 με το γκολ του Μαγκομέντ Οζντόεφ ήρθαν οι δηλώσεις του Ρώσσου χαφ για να αποκαλύψει το ψυχολογικό πρόβλημα το οποίο τον απασχολούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα και τη στήριξη που εισέπραξε από τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Είχα ένα μικρό ψυχολογικό πρόβλημα και με βοήθησε ο προπονητής, τον ευχαριστώ, όπως και τον πρόεδρο που με κάλεσε και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που είχα ψυχολογικό πρόβλημα, πλέον είμαι φρέσκος, έχω ξεπεράσει και το πρόβλημα τραυματισμού μου και είμαι έτοιμος να βοηθήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος με τους συμπαίκτες του να σπεύδουν να τον στηρίξουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο έμπειρος μέσος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία πανηγυρική φωτογραφία από το γκολ της ισοφάρισης , με τους συμπαίκτες του να εκφράζουν τη στήριξη τους μέσα από σχόλια στην ανάρτηση του, με τον Τόμας Μουργκ να τον αποκαλεί ''μάγο'', ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σημείωσε ''Μπράβο αδερφέ μου'', ενώ ο άλλος σκόρερ του Δικεφάλου, Μπάμπα Ράχμαν , ανέφερε χαρακτηριστικά, «Μπράβο».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.