Το... πρώτο ταμείο είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ και δεν αφορά μόνο το σκορ και τη νίκη

Γιώργος Ζαΐρης21 Αυγούστου 2023

Πριν από την έναρξη του αγώνα και με μια πρώτη σύντομη ανάγνωση της ενδεκάδας αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ χαρακτήρισαν μεγάλο ρίσκο κάποιες από τις επιλογές του Λουτσέσκου.

Με το τελευταίο σφύριγμα του κάκιστου Φωτιά, το ταμείο είναι θετικό και δεν αφορά μόνο το τελικό σκορ και την νίκη. Αφορά πράγματα που πήρε ο ΠΑΟΚ από παίκτες όπως για παράδειγμα ο Μουργκ και που ίσως αν δεν είχαμε το ματς της προσεχούς Πέμπτης να μην τον βλέπαμε στην ενδεκάδα. Ο Αυστριακός είχε να σκοράρει 15 μήνες και χθες πέτυχε ένα ωραίο γκολ ενώ γενικότερα έκανε ένα πολύ καλό ματς. Το ρίσκο με τον Οζντόεφ τον ανέτοιμο Οζντόεφ ήταν δικαιολογημένο αλλά ευτυχώς δίπλα του χθες υπήρχε ένας αλάνθαστος Σβαμπ που και αυτός είναι στους κορυφαίους. Ηρθαν και τα δυο γκολ του Ζίβκοβιτς και κυρίως τα συνεχή τρεξίματα του Τάισον για να κλειδώσουν μια νίκη ουσίας και ψυχολογίας για τον ΠΑΟΚ που αύριο πετά για το Εδιμβούργο.

Από τη στιγμή που όλοι ευχόμαστε αυτή η χρονιά για τον ΠΑΟΚ να είναι γεμάτη και με μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκά ματς, η χθεσινή παρουσία παικτών που θα κληθούν να βοηθήσουν και άλλες φορές την ομάδα είναι άκρως θετική. Αρκεί ο ΠΑΟΚ να έχει περισσότερες λύσεις για όλες τις θέσεις και αναφέρομαι κυρίως στους χαφ όπου ο Δικέφαλος συνεχίζει τις προσπάθειες να αποκτήσει. Το αν αυτό θα γίνει εφόσον εξασφαλίσει την συμμετοχή στους ομίλους είναι μια άλλη κουβέντα.

Η ουσία είναι πως χθες ο ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές και ίσως και με αρκετές εκπλήξεις στην ενδεκάδα του πήρε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ναι, έχασε πέναλτι και θα μπορούσε να είχε κάνει το 1-1 πριν το τέλος του ημιχρόνου αλλά σε καμιά περίπτωση δεν προβλημάτισε. Απλά ο ΠΑΟΚ είναι ακόμη σε μια μεταβατική περίοδο, δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του και προσπαθεί να συνδυάσει αγωνιστική πρόοδο με επίσημα παιχνίδια που έχουν τον χαρακτήρα «τελικού». Την Πέμπτη δίνει έναν ακόμη και με φρέσκους αρκετούς βασικούς του παίκτες θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.