Το πρώτο ματς για το Κύπελλο απέναντι στον Παναθηναϊκό δίνει ο Ολιβέιρα

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2023

Ο Νέλσον Ολιβέιρα θα τεθεί αύριο αντιμέτωπος με τους πράσινους για έβδομη φορά και θα είναι η πρώτη που αυτό θα συμβεί στον θεσμό του Κυπέλλου. Τόσο ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ όσο και ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν είχε τύχει να παίξει με τον Παναθηναϊκό για την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αντίθετα στο Πρωτάθλημα μετρά έξι αναμετρήσεις, τέσσερις με την ΑΕΚ και δυο με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτά τα έξι ματς έχει βρει δίχτυα τρεις φορές και το ένα εξ αυτών το πανηγύρισε με την ασπρόμαυρη φανέλα σκοράροντας στις 2 Οκτωβρίου 2022. Ενα γκολ όμως που δεν συνδυάστηκε με νίκη αφού ο ΠΑΟΚ γνώρισε τη μοναδική του ήττα φέτος στην Τούμπα χάνοντας το ματς με 1-2.

Ο Πορτογάλος που αναμένεται αύριο να ηγηθεί της ασπρόμαυρης επίθεσης είχε ανοίξει λογαριασμό απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 10/11/19 σκοράροντας στην ήττα με 3-2. Το επόμενο γκολ του απέναντι στους πράσινους και πάλι στη Λεωφόρο, στις 12/07/20 με την ΑΕΚ να κερδίζει το ματς με 3-1.

Συνολικά ο Ολιβέιρα σε αυτές τις έξι αναμετρήσεις έχει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Ο Πορτογάλος έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα σε 19 αγώνες και έχει σκοράρει οκτώ φορές. Ο αυριανός θα είναι ο δεύτερος αγώνας για φέτος στο Κύπελλο. Είχε παίξει και είχε σκοράρει στην Καλαμάτα ενώ στο δεύτερο ματς που έγινε στην Τούμπα δεν είχε χρησιμοποιηθεί από τον Λουτσέσκου για να πάρει ανάσες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.