Το προπονητικό τιμ της Αναγέννησης Αγίου Ιωάννη

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2023

Η Αναγέννηση Αγίου Ιωάννη ανανέωσε τη συνεργασία με τον προπονητή Θοδωρή Θεοδωρίδη για τρίτη χρονιά. Διπλωματούχος προπονητής ΤΕΦΑΑ, UEFA B ο Θοδωρής συνεχίζει στην ομάδα ως Προπονητής του αντρικού τμήματος αλλά και της ακαδημίας στις αναπτυξιακές ηλικίες. Ο Δημήτρης Δότας Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, UEFA B θα βρίσκεται φέτος στη θέση του Γυμναστή και βοηθού προπονητή του αντρικού τμήματος.

Συνεχίζονται οι εγγραφές για ηλικίες από 2019 εως 2008 (Τεράστιοι, Κ7, Κ8, Κ9, Κ10, Κ11, Κ12, Κ13, Κ14, Κ15). Έρχονται οι τεράστιοι όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες της ομάδας για γεννημένους το 2018 και 2019.

Ο Αστέρης Αϊναλής Πτυχιούχος UEFA Β, πρώην ποδοσφαιριστής, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των αναπτυξιακών ηλικιών είναι ακόμη μία προπονητική προσθήκη στην ομάδα. Στο προπονητικό team της UNITED για τη χρονιά 2023-24 ανήκει ο Δημήτρης Βρυώνης. Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, UEFA Β, ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στον χώρο των αναπτυξιακών ηλικιών. Το team της ομάδας στελεχώνει ακόμη ένα νέο παιδί ο Θάνος Φαργκάνης. Πτυχιούχος UEFA C αναλαμβάνει το ρόλο του προπονητή στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Ο Παναγιώτης Κουτρότσιος μετράει πολλά χρόνια ως προπονητής στο χώρο των υποδομών. Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, UEFA Β, εκτός από προπονητής στο χώρο των αναπτυξιακών ηλικιών είναι και ενεργός ποδοσφαιριστής της ανδρικής ομάδας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.