Το πρέσινγκ του Αρη στον Σίλβα

Γιώργος Στράντζαλης30 Ιουνίου 2024

Ο Άρης έδειξε στον Τζόναθαν Σίλβα ότι είναι προτεραιότητα με την πρόταση που του κατέθεσε για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και συνολικές απολαβές λίγο πάνω από ένα εκατ. ευρώ και πλέον περιμένει την απάντησή του.

Το πρώτο βασικό εμπόδιο άλλωστε ξεπεράστηκε και αφορούσε το συμβόλαιο του Σίλβα με τη Χετάφε καθώς δεν υπολογίζεται, παρότι έχει ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου. Ο Άρης τα βρήκε με τον ισπανικό σύλλογο όσον αφορά την φόρμουλα αποδέσμευσης του 30χρονου μπακ και ο τρόπος θυμίζει τις περιπτώσεις των Μορόν και Μοντόγια. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στην Ισπανία, ο παίκτης μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος και η Χετάφε να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου της τελευταίας χρονιάς.

Πλέον, απομένει άλλο ένα βήμα. Η συναίνεση του παίκτη στην προοπτική της Ελλάδας και φυσικά στην πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Άρη. Κάτι που δεν έχει κάνει ακόμη. Ίσως επειδή ο Σίλβα θέλει να ζυγίσει και τις υπόλοιπες επιλογές που έχει προτού πάρει την οριστική απόφαση.

Για τον Άρη η ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ είναι κομβική καθώς εκτός του Φεράρι δεν υπάρχει άλλη επιλογή και ο Άκης Μάντζιος έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή εν δυνάμει βασικού, που εκτός από την αμυντική ικανότητα να συμμετέχει και στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Ο Σίλβα είναι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα, αφού έχει το "πακέτο", ενώ στα συν της συγκεκριμένης επιλογής είναι ότι προέρχεται από γεμάτη χρονιά στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Αλμπαθέτε στην οποία είχε βασικό ρόλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.