Το ποίημα του Κωνσταντέλια, μετρά ίσα με δέκα γκολ

Κώστας Πετρωτός28 Οκτωβρίου 2023

Θαυμασμός, αποθέωση, υπόκλιση. Δεν ξέρει κανείς ποιους απ’ όλους τους επιθετικούς προσδιορισμούς να χρησιμοποιήσει για να αποδώσει σωστά αυτή την μαγεία που μας χάρισε προχθές το βράδυ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με το εκπληκτικό σόλο που έκανε και μπορεί να συγκριθεί μόνο με ενέργειες επιπέδου Μέσι, Ροναλντίνιο και άλλων αστέρων αυτού του βεληνεκούς. 

Είναι πολύ κρίμα που αυτό το σόλο δεν κατέληξε σε γκολ, η μπάλα πήγε σαδιστικά θα έλεγε κανείς στο δεξί δοκάρι της εστίας του Ρος, αλλά και πάλι, σε τίποτα δεν γίνεται να στερήσει αυτή η εξέλιξη κάτι από την μοναδικότητα της φάσης.

Όπως είχε συμβεί και με τα τσιλικικάκια και την απίστευτη ασίστ στον Νάρεί στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ντέλιας έκανε κάτι απίθανο που μα μνημονεύεται για χρόνια και ίσως θα πρέπει να κάνει τον Πογιέτ να ξανασκεφτεί τον ρόλο του στην εθνική ομάδα. 

Ο Βολιώτης άσος δεν είναι απλά ένα νέο παιδί που τώρα μαθαίνει. Είναι ένα λαμπερό αστέρι που ήδη έχει αρχίσει να λάμπει εκτυφλωτικά και πλέον αυτό το αναγνωρίζει όλη η Ευρώπη.

Τα καρέ από την τηλεοπτική μετάδοση δίνουν και παίρνουν, ένα εμπνευσμένο είναι αυτό που έχουν βάλει βελάκια σε κάθε έναν από τους οκτώ παίκτες της Αμπερντίν που «χόρεψε» ο Ντέλιας, ενώ θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στον φωτογράφο της επίσημης σελίδα της Αμπερντίν που έπιασε με τον φακό του την στιγμή του πλασέ του νεαρού άσου. 

Το βίντεο της φάσης έπαιξε και ξανάπαιξε χθες στα σόσιαλ μίντια όχι μόνο εντός ελληνικών συνόρων και είναι αλήθεια ότι ματς σαν το χθεσινό αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την αξία του Κωνσταντέλια. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αισθάνεται περήφανος που έχει βγάλει από τα σπλάχνα του έναν τέτοιο παίκτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.