Το πλάνο του Άρη για 3Χ3 ενόψει Ατρόμητου

Γιώργος Στράντζαλης02 Νοεμβρίου 2023

Η δεύτερη διαδοχική νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης εκτός από την απαραίτητη ψυχολογία, δίνει στον Αρη και τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να συνεχίσει να δουλεύει με ηρεμία. Η επικείμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, τρίτη σερί εντός έδρας μετά τη διακοπή, έχει κι αυτή τον χαρακτηρισμό must win για τους κιτρινόμαυρους με στόχο την εδραίωση της ομάδας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Άκης Μάντζιος δεν αλλάζει την προσέγγιση του αγώνα, αν και ο Ατρόμητος είναι πιο επιθετική ομάδα απ’ ό,τι ο ΠΑΣ, αλλά είναι σίγουρα είναι αναγκασμένος να διαχειριστεί κάποια προβλήματα τραυματισμών. Αυτή τη φορά οι επιλογές του στην άμυνα είναι ακόμα πιο περιορισμένες, με τον Μοντόγια να παίρνει τη θέση του τραυματία Οντουμπάτζο. Το μεσοεπιθετικό κομμάτι βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για τον Έλληνα προπονητή, καθώς στον αγώνα με τον ΠΑΣ και ειδικά στο α’ ημίχρονο είδε την ομάδα του να δυσκολεύεται να διασπάσει τη μαζική άμυνα του αντιπάλου καταγράφοντας τελικές με το σταγονόμετρο.

Για παράδειγμα, η τριάδα πίσω από τον Μορόν με Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ στις πλευρές και τον Παναγίδη στο “10” δεν ήταν τόσο λειτουργική και είναι πιθανό να υπάρξουν διαφοροποιήσεις, με τον Ζαμόρα να μπαίνει δυνατά στην εξίσωση για μία από τις τρεις θέσεις. Ο Κοσταρικανός μπήκε στο 62’ και έδωσε ενέργεια επιθετικά στην ομάδα, ενώ ήταν και μέσα στις περισσότερες φάσεις μετουσιώνοντας την εμφάνισή του με το γκολ που πέτυχε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.