Το πήρε πάνω του ο Σουλεϊμάνοφ

Γιώργος Στράντζαλης23 Οκτωβρίου 2023

Για δεύτερη παιχνίδι ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς για τους Κιτρινόμαυρους, που βλέπουν τις μετοχές του Ρώσου winger να έχουν ανοδική πορεία

Ο Φαμπιάνο ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο γκολ στην εκπνοή του αγώνα και λογικό είναι στο τέλος να τράβηξε όλα τα φλας επάνω του, αλλά το σημείο αναφοράς της προχθεσινής νίκης του Αρη ήταν άλλος. 

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ ήταν ίσως ο κορυφαίος του γηπέδου, εκείνος που πήρε την ομάδα επάνω του. Ο Ρώσος πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα των Κιτρινόμαυρων, αποτελώντας διαρκή πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα. «Χρεώνεται» την ασίστ στο γκολ του Φαμπιάνο, αφού εκείνος εκτέλεσε το κόρνερ, ενώ παραλίγο να πετύχει ένα από τα καλύτερα γκολ τα σεζόν στο πρώτο ημίχρονο. 

Ο 23χρονος εξτρέμ πήγε να… κερδίσει μόνος του τον Πανσερραϊκό και είναι σίγουρο πως αν συνεχίσει έτσι, τότε ο Αρης θα έχει βρει ακόμη ένα σημείο αναφοράς στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στη Ρωσία ο ατζέντης του Σάπι αναφέρθηκε στην ψυχολογία του και στο γεγονός ότι στον Αρη αισθάνεται χαρούμενος, σημειώνοντας ότι ακόμη είναι νωρίς για να κριθεί η αγωνιστική του παρουσία. Η αλήθεια είναι ότι το διάστημα της παρουσίας του στον Αρη είναι μικρό αλλά ικανό για να αναδείξει το ταλέντο και την ποιότητα του, παρουσιάζοντας συνεχώς βελτίωση και καταγράφοντας ανοδική πορεία.

Το ματς με τον Πανσερραϊκό ήταν το δεύτερο διαδοχικό, μετά την εμφάνιση που είχε στη μία ώρα συμμετοχής με την Κηφισιά, γεγονός που μόνο αισιοδοξία μπορεί να προκαλεί στους ανθρώπους του Αρη και δη στον Άκη Μάντζιο, ο οποίος είναι ολοφάνερο πλέον ότι θέλει να χτίσει την επιθετική λειτουργία της ομάδας του πάνω στον Ρώσο winger. 

Κόντρα στους Σερραίους “έβγαλε” ολόκληρο το 90λεπτο, κερδίζοντας δίκαια τον τίτλο του πολυτιμότερου, αφού ακόμη και στα κακά διαστήματα που είχαν οι Κιτρινόμαυροι εκείνος ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του γηπέδου. 

Στοχευμένα ο Αρης πήγε τις περισσότερες επιθέσεις στο πρώτο μέρος από τη δική του πλευρά καθώς ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου στην αντίπαλη άμυνα και το μόνο που του έλειπε ήταν να μετουσιώσει την “γεμάτη” εμφάνιση που πραγματοποίησε πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ, που αν μη τι άλλο θα του δώσει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ο Ρώσος πάντως σε μεγάλο βαθμό επηρέαζε τον επιθετικό ρυθμό της ομάδας του, είχε τρεξίματα, δημιούργησε πέντε τελικές προσπάθειες και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με την ασίστ στο γκολ του Φαμπιάνο, φτάνοντας πλέον τις δύο στο Πρωτάθλημα. Με την ανοδική πορεία που παρουσιάζει ανεβάζει κι άλλο τις μετοχές του και δίνει στην ομάδα αυτό που της έλειπε. Έναν εξτρέμ που θα κάνει παιχνίδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.