Το πιο μεγάλο κριτήριο: Να γουστάρουν ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός02 Σεπτεμβρίου 2023

Ενα βίντεο, αναρίθμητες λέξεις που αποκαλύπτουν και ένα μεγάλο μυστικό επιτυχίας. Ο Μπράντον Τόμας στάθηκε δίπλα στον Αντρέ Βιεϊρίνια και με λίγη βοήθεια από τον Πορτογάλο αρχηγό που έχει γίνει πιο Έλληνας και από τους Ελληνες, έδωσε συνέντευξη εξ ολοκλήρου στα ελληνικά στο ΠΑΟΚ TV. 

Ο διάλογος των δύο παικτών ήταν απολαυστικός και έγινε viral στα «ασπρόμαυρα» social media για έναν πολύ απλό λόγο: γιατί φανέρωσε μία ωμή αλήθεια, πόσο μεγάλη είναι η καψούρα των δύο παικτών με τον ΠΑΟΚ. Για τον Βιεϊρίνια τα έχουμε γράψει άπειρες φορές. Ο ΠΑΟΚ του έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και τον πίστεψε όσο καμία άλλη ομάδα στην καριέρα του. Για τον Ισπανό, από την άλλη, ο ΠΑΟΚ ήταν η ευκαιρία να παίξει σε επίπεδο ομάδας που διεκδικεί τίτλους και παίζει Ευρώπη, που έχει έναν κόσμο παθιασμένο όπως ο ίδιος. Αντιμετωπίζει τον Δικέφαλο ως κάτι το εξαιρετικό στην καριέρα του και… σκίζεται στην κυριολεξία μέσα στο γήπεδο.

Είτε είναι σε καλή μέρα, είτε όχι, ο Μπράντον Τόμας, τα δίνει όλα σε κάθε ματς, πολύ απλά γιατί στα δικά του μάτια ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Μόνο όταν υπάρχει αυτή η οπτική από πλευράς ενός παίκτη για την ομάδα που τον έχει επιλέξει και του δίνει ένα καλό συμβόλαιο, μπορεί να γίνει πετυχημένη μία σχέση.

Είναι πολλά τα παραδείγματα από την άλλη πλευρά. Εχουμε δει παίκτες να στραβώνουν με διάφορες αφορμές και να πρέπει να τους κάνει η ομάδα «μασάζ» για να πάρει ό,τι καλό μπορεί από αυτούς. Κάποιους άλλους να μην προσφέρουν τίποτα αν δεν τους ανανεώσουν τα συμβόλαια, αν, αν, αν…

Ο παίκτης όμως που γουστάρει ΠΑΟΚ φαίνεται και αυτό θα πρέπει πάντα είναι το βασικότερο κριτήριο για την επιλογή του από την ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.