Το photostory της εντυπωσιακής εκδήλωσης του Metropolis 95.5 για τον τελικό του Euro 2024

Metrosport Team14 Ιουλίου 2024

Το Metropolis 95.5 μετέτρεψε την Πλατεία Αριστοτέλους σε... κατάμεστη κερκίδα. Το αγαπημένο ραδιόφωνο της πόλης γέμισε το πιο κεντρικό σημείο της πόλης για χάρη του μεγάλου ευρωπαϊκού τελικού ανάμεσα σε Ισπανία και Αγγλία. 

 Με αφορμή αυτή τη σπουδαία γιορτή του ποδοσφαίρου θυμηθήκαμε και τις ένδοξες στιγμές του 2004 και της δίκης μας Εθνικής , τιμώντας τους Legends της «γαλανόλευκης», Θοδωρή Ζαγοράκη, Άγγελο Χαριστέα (που ήταν στη Γερμανία για τον μεγάλο τελικό) Ζήση Βρύζα και Φάνη Κατεργιαννάκη.

Παράλληλα, για την προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία της πόλης βραβεύτηκε και ο Δημήτρης Μπούζας, από τον ιδιοκτήτη του ομίλου Metromedia, Παύλο Ανδρώνη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο βουλευτής Διαμαντής Γκολιδάκης, η Κούλα Γιαννακιδου και φυσικά όλοι οι αγαπημένοι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ομίλου Metromedia 

Μετά το απολαυστικό και άκρως συγκινητικό pre game show και την αναδρομή στο ένδοξο παρελθόν, η πόλη έγινε μια μεγάλη κερκίδα με international συμμετοχές από Ισπανούς και Άγγλους. 

 Μια σπουδαία διοργάνωση υπό την αιγίδα του κορυφαίου ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης, Metropolis 95.5. Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξαν οι Άρης Παναγιωτίδης και Σμαράγδα Μπασάκου, με τον Γιώργο Μπούζο να κάνει flash back στο 2004, μέσα από συνεντεύξεις στους γαλανόλευκους θρύλους.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης βράβευσε τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Ο Ζήσης Βρύζας δέχεται τιμητική πλακέτα από τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Κωνσταντίνο Γκιουλέκα

Ο Φάνης Κατεργιαννάκης με την Κούλα Γιαννακίδου

Ο ιδιοκτήτης του ομίλου Metromedia,Παύλος Ανδρώνης βραβεύει τον Δημήτρη Μπούζα για την προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία

Ο υπεύθυνος marketing του Metropolis 95.5, Γιάννης Βαιανός βραβεύει τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Διαμαντή Γκολιδάκη

Ο διευθυντής του Metropolis 95.5, Γιώργος Μπούζος παίρνει συνέντευξη από τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Άρης Παναγιωτίδης και Σμαράγδα Μπασάκου παρουσίασαν την ενδήλωση 














Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.