Το πάθημα, δεν έγινε μάθημα στον Πανσερραϊκό - Οι βαθμοί που έχασε στις καθυστερήσεις (vids)

Δημήτρης Καλαϊτζής12 Νοεμβρίου 2023

Το πάθημα, δεν έγινε μάθημα στον Πανσερραϊκό! Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έφτασε μία ανάσα από το να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο μακριά από την έδρας της, αλλά δεν υπολόγιζε στην αλλαγή του Σάσα Ίλιτς, Κάρολ Ανγκιέλσκι, ο οποίος σκόραρε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στον Ατρόμητο

Για ακόμη φορά οι καθυστερήσεις «πληγώνουν» τους νεοφώτιστους, οι οποίοι προηγήθηκαν με τον Χατζηστραβό στο 40΄, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα για 90 λεπτά στο Περιστέρι, ωστόσο μία αδράνεια στην άμυνα ήταν αρκετή για να τους στερήσει το τρίποντο που θα τους έφερνε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Ο Πανσερραϊκός αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα. Ανεξαιρέτως έδρας και αντιπάλου, παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο, δεν κλείνεται πίσω κι αυτό το...πληρώνει ακριβά, αφού έχει χάσει αρκετούς βαθμούς, που αν θα τους είχε κατακτήσει τώρα θα μιλούσαμε από άλλη βάση. Όπως κι να έχει όμως για μία ομάδα που επέστρεψε μετά από 12 ολόκληρα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία δεν είναι και άσχημη η συγκομιδή των 13 βαθμών μετά από 11 αγωνιστικές. 

Πιο κοντά από ποτέ στο παρθενικό του διπλό στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια έφτασε ο Πανσερραϊκός, αλλά και πάλι...πληγώθηκε στις καθυστερήσεις και με αφορμή αυτό το metrosport.gr σας θυμίζει τις προηγούμενες φορές που οι Σερραίοι πέταξαν δύο πολύτιμους βαθμούς τη φετινή σεζόν.  

Η αρχή έγινε με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας. Η ομάδα του Γκαρσία αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Μούργο στο 30΄, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, δεχόμενη γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Ζοάο Πέδρο. 


Στη συνέχεια, αυτοκτόνησε στην Καισιαριανή. Η Κηφισιά επέστρεψε από το 0-3 στο 22΄ και το 2-4 στο 77΄ ισοφαρίζοντας με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (90+6΄ και 90+11΄) τον Πανσερραϊκό (4-4) στο ματς της φετινής χρονιάς! Βέβαια, επηρέασε σε αρκετό βαθμό την έκβαση του αγώνα και η αποβολή του Χάγιεκ στο 43΄. 

Η τύχη χαμογέλασε στους Σερραίους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου νίκησαν με 3-2 χάρη στο γκολ του Άλεξιτς στο 90΄. 


Όμως η κακή συνήθεια...επέστρεψε στο Βικελίδης όπου έφυγαν με άδεια χέρια λόγω του τέρματος που δέχτηκαν από τον Φαμπιάνο στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Και τελευταίο...χαστούκι ήταν στο Περιστέρι.  Ο Ντιρκς με ωραία ενέργεια από τα αριστερά βρήκε τον Ανγκιέλσκι, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Χόβαν, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.