Το πάρτι του ΠΑΟΚ στην βροχή και η αποθέωση του Γκαρσία

Κώστας Πετρωτός26 Νοεμβρίου 2023

Ωραία βραδιά χθες στην Τούμπα, παρά την καταρρακτώδη βροχή. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απέδωσαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο στέλνοντας το μήνυμα ότι φέτος έχουν βρει τον τρόπο να μην επηρεάζονται από τις διακοπές λόγω εθνικών ομάδων. 

Ο Δικέφαλος ήταν ιδιαίτερα κεφάτος από την μέση και μπροστά και θα μπορούσε κανείς να σταθεί ιδιαίτερα στην απόδοση της τριάδας Τάισον, Ντεσπόντοφ και Μουργκ. Στο τέλος του ματς, ο Βραζιλιάνος πιστώθηκε δύο ασίστ, ο Βούλγαρος ένα γκολ και με πάσα στην φάση του 3-0 και ο Αυστριακός δύο γκολ. Είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ να μπορεί να παίρνει αυτή την απόδοση από την μεσοεπιθετική τριάδα του, χωρίς σε αυτή να συμμετέχουν ο Αντρίγια και ο Κωνσταντέλιας που μπήκε αλλαγή και έβαλε και αυτός την πινελιά του.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό, ο ΠΑΟΚ να πείθει ότι έχει βρει έναν παίκτη στα χαφ (Οζντόεφ) που έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε σταθερά στο σκοράρισμα και αυτό λύνει τα χέρια του προπονητή, όπως επίσης είναι θετικό να κάνει γκολ ακόμη και ο Ράφα Σοάρες.

Τα μηνύματα ενόψει Άιντραχτ είναι πολύ θετικά, ωστόσο, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και κάτι που δημιουργεί προβληματισμό. Αυτό έχει να κάνει με την συχνή παρουσία παικτών του Πανσερραϊκού μέσα στην περιοχή του Κοτάρσκι, κάτι που εν μέρει φαίνεται και στην στατιστική, με τις οκτώ καταγεγραμμένες τελικές της σερραϊκής ομάδας. Μπορεί η ποιότητα του Πανσερραϊκού να μην είναι τέτοια που θα μπορούσε από αυτές τις φάσεις να δημιουργηθεί πρόβλημα, όμως, αν αυτό συμβεί σε άλλα παιχνίδια τότε θα το πληρώσει.

Για την επιστροφή του Γκαρσία, δεν μπορεί κανείς να πει οτιδήποτε άλλο πέρα από το να κάνει παραπομπή στο σκηνικό αποθέωσης και τις δικές του κινήσεις ανταπόδοσης. Όπως επίσης και τις αγκαλιές με τον Βιεϊρίνια και τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία θα είναι πάντα ένα πρόσωπο που θα χαίρεται απόλυτου σεβασμού στην Τούμπα και φυσικά, άλλος ένας καλός προπονητής που βγάζει ο ΠΑΟΚ από τα σπλάχνα του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.