Το PARK HOTEL έτοιμο να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης30 Ιουνίου 2024

Αποστολή στην Ολλανδία: Γιώργος Ζαΐρης

Λιγότερο από 24 ώρες απομένουν για να κάνει ο Δικέφαλος την πρώτη του προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους. Αύριο η αποστολή του ΠΑΟΚ το πρωί πετά για το Ντίσελντορφ και στις 18:30 η ομάδα θα βρεθεί στο γήπεδο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το PARK HOTEL στην περιοχή του Χορστ.

Ο όμιλος Metromedia βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία. Το ξενοδοχείο είναι έτοιμο να υποδεχθεί την ασπρόμαυρη αποστολή. Το ασπρόμαυρο λεωφορείο είναι παρκαρισμένο ήδη μπροστά στο εμβληματικό ξενοδοχείο ενώ μπροστά από την τεχνητή λίμνη είναι ήδη έτοιμα τα 30 και πλέον ποδήλατα με τα οποία τα μέλη της αποστολής θα διανύουν μια απόσταση 500 μέτρων μέσα από το δάσος για να βρεθούν στο προπονητικό κέντρο. 

Παράλληλα ο κάτω χώρος του ξενοδοχείου ήδη έχει παραχωρηθεί αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ αφού υπάρχουν ήδη διαμορφωμένες οι αίθουσες για την αποκατάσταση, τον ιματισμό, αίθουσα για video και όλα όσα χρειάζεται η ομάδα. Παράλληλα είναι έτοιμο και το ξεχωριστό εστιατόριο το οποίο θα φιλοξενήσει αποκλειστικά την ομάδα. Δείτε σχετικές φωτογραφίες από το ξενοδοχείο αλλά και το video με τον απεσταλμένο του oμίλου Metromedia έξω από το Park Hotel.




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.