Το παρελθόν του Όρελ Γκρίνφελντ στη Super League

Metrosport Team17 Μαΐου 2024

Ο 42χρονος Όρελ Γκρίνφελντ αποτελεί την επιλογή της ΚΕΔ/ΕΠΟ για το ντέρμπι του «Κ. Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα κρίνει τον τίτλο της φετινής Super League.

Ο Ισραηλινός elite διαιτητής έχει βρεθεί και στο παρελθόν σε ελληνικά ποδοσφαιρικά γήπεδα διευθύνοντας εγχώρια ντέρμπι και έχει σφυρίξει σε δύο αγώνες του Δικεφάλου, έναν σε Ελλάδα και έναν σε Ευρώπη. Η επιλογή της ΚΕΔ/ΕΠΟ για το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ το οποίο θα κρίνει ουσιαστικά τον πρωταθλητή της Super League στην τελευταία της αγωνιστική, είναι ο Όρελ Γκρίνφελντ, ο οποίος δεν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο Ισραηλινός ρέφερι έχει διευθύνει δύο φορές αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και συνολικά αρκετά ευρωπαϊκά παιχνίδια στα οποία συμμετείχαν ελληνικές ομάδες.

Στην ελληνική Super League (κανονική διάρκεια) o Γκρίνφελντ διεύθυνε το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 το 2020 και τον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0 το 2022. Όσον αφορά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια σφύριξε τους αγώνες: ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας 3-2, Αστάνα-Ολυμπιακός 1-1, Μπασακσεχίρ-Ολυμπιακός 0-1, Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός 6-3 (στα πέναλτι) και ΑΕΚ-Μπενφίκα 2-3.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.