Το παρασκήνιο πίσω από τη συνεργασία Cosmote TV και ANT1

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Νέο μιντιακό deal λοιπόν. Όπως είχε γίνει γνωστό κάθε Πέμπτη (και μόνο) ο ΑΝΤ1+ θα μεταδίδει τους αγώνες του Europa League και του Conference League παράλληλα με την Cosmote TV.

Βασικά, θα αναμεταδίδει τα κανάλια Cosmote Sports μια φορά κάθε Πέμπτη, τόσο απλά. Και θα συμπίπτει και με μεταδόσεις ΝΒΑ, τένις, και άλλα.

Προσοχή όμως. Είναι διαφορετικό deal από εκείνο για το ένα ματς (σ.σ. πρώτη επιλογή) που θα μεταδίδει κάθε Πέμπτη ο ελεύθερος, ανοιχτός που λέμε, ΑΝΤ1, παράλληλα με την Cosmote TV μεν αλλά (πιθανότατα) με δική του παραγωγή. Δεν έχει ξεκαθαρίζει. Πιθανώς στον ΑΝΤ1, για να γλιτώσουν το κόστος, να ήθελαν να παίρνουν έτοιμη την εικόνα από την Cosmote TV. Θα φανεί.

Αν, τώρα, το ΑΝΤ1+ μπει, όπως είχε γίνει παλιότερα, στην Cosmote TV, θα φανεί προσεχώς. Δεν το αποκλείω… Υπάρχει και η Formula 1 στον ΑΝΤ1+ (συν κάποια μαχητικά σπορ, σιγά την εμπορικότητα).

Μετά λοιπόν τις αλλαγές και τα deals, με τα νυν δεδομένα, πού θα βλέπουμε φέτος ευρωπαϊκά παιχνίδια;

Champions League: Ολο στην Cosmote TV (άρα και μέσω Nova) και κάθε Τετάρτη ένα ματς παράλληλα στο Mega.

Europa League: Ολο στην Cosmote TV (άρα και μέσω Nova αλλά και μέσω ΑΝΤ1+) και κάθε Πέμπτη ένα ματς παράλληλα στον ελεύθερο ΑΝΤ1 (εκτός κι αν επιλέξει ως πρώτη επιλογή αγώνα του Conference League).

Conference League: Ολο στην Cosmote TV (άρα και μέσω Nova αλλά και μέσω ΑΝΤ1+) και κάθε Πέμπτη ένα ματς παράλληλα στον ελεύθερο ΑΝΤ1 (εκτός κι αν επιλέξει ως πρώτη επιλογή αγώνα του Europa League).

Η πρώτη αγωνιστική του League Stage του Champions League θα γίνει στις 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου, εβδομάδα αποκλειστικά για το Champions League, χωρίς αγώνες Europa ή Conference.

Η πρώτη αγωνιστική του Europa League θα διεξαχθεί Τετάρτη και Πέμπτη στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, που θα είναι επίσης εβδομάδα αποκλειστικά για το Europa League, χωρίς αγώνες άλλης διοργάνωσης.

Η πρώτη αγωνιστική του League Stage του Conference League θα διεξαχθεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, σε εβδομάδα στη διάρκεια της οποίας επίσης δεν θα υπάρχουν αγώνες άλλης διοργάνωσης.

πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.