Το... παρασκήνιο από την υπόσχεση του Μπράντον Τόμας, ο ΠΑΟΚ και η ζωή στη Θεσσαλονίκη!

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Παπαγιαννόπουλος, με τον Θεσσαλονικιό οδοντίατρο να μιλάει αναφορικά με το... προγνωστικό που έλαβε χώρα στο οδοντιατρείο του με τον Μπράντον Τόμας να τον επισκέπτεται και να... τάζει γκολ, με τον ίδιο να παρουσιάζει τις αθέατες πλευρές αυτής της συνάντησης, υπογραμμίζοντας πως ο Ισπανός φορ του ΠΑΟΚ το ήθελε πολύ.

Αρχικά για τη συνάντηση του Μπράντον Τόμας με τη φίλαθλο του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Η ασθενής είναι φανατική οπαδός του ΠΑΟΚ και χρειάζεται κάθε φορά ένα γκολ για να χαλαρώσει, έτσι της έβαλα νωρίτερα ένα γκολ για να χαλαρώσει. Ήθελε να γνωρίσει τον Μπράντον , οπότε ταιριάξαμε τα ραντεβού για να γίνει και το βίντεο που είδατε χθες».

Όσο για τον Ισπανό στράικερ του Δικεφάλου, «Ήθελε πολύ να σκοράρει , το έδειξε και στον αγωνιστικό χώρο αλλά και γενικότερα μας είχε προϊδεάσει ότι ήθελε να βρει δίχτυα απέναντι στον Ολυμπιακό και δικαιώθηκε πολύ για το ΄΄φυσικά΄΄ που είχε αναφέρει στο βίντεο. Ο ίδιος περνάει πολύ ωραία στη Θεσσαλονίκη, του αρέσει η ζωή εδώ , ενώ φυσικά απολαμβάνει και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως έχει δεθεί με τον Σύλλογο. Έχει μάθει τη γλώσσα και κάνει σημαντικά βήματα νιώθοντας πολύ ωραία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.