Το one man show Μαρινάκη, μεγάλο πρόβλημα για την Λίγκα

Κώστας Πετρωτός07 Μαΐου 2023

Δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν κινήθηκε νομότυπα σε ό,τι αφορά στην διαχείριση του προβλήματος με τα πολλά κρούσματα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό. Βάσει των κανονισμών, ο πρόεδρος της Super League 1 που είχε και την υποστήριξη της αναπληρώτριας προέδρου, Κάτιας Κοξένογλου, μπορεί σε έκτακτη υγειονομική κατάσταση, όπως η χθεσινή, να πάρει αποφάσεις. 

Ωστόσο, πείτε μου ποιος Ελληνας φίλαθλος κατάλαβε γιατί ο Παναθηναϊκός με τους 17 παίκτες χτυπημένους από τον κορωνοϊό δεν μπορούσε να παίξει στο Καραϊσκάκη την Κυριακή και μπορεί την Δευτέρα. Οι πληροφορίες θέλουν και τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να ήταν σύμφωνοι (ο καθένας για τους δικούς τους λόγους), ειλικρινά όμως περιμένουμε να μάθουμε το σκεπτικό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. 

Σε κάθε περίπτωση και η χθεσινή κατάσταση, δημιούργησε την αίσθηση ότι η Λίγκα έχει εργαλειοποιηθεί πλήρως από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που την μία αποφασίζει να κάνει ΔΣ σήμερα, την άλλη ορίζει τα ματς Δευτέρα, όπως κάνει καιρό τώρα, που με μεγάλη ευκολία μπορεί να εκδίδει ανακοινώσεις, που μοιάζουν σαν να βγαίνουν απευθείας από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το one man show του ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις μεταξύ των εταίρων και κυρίως των τεσσάρων μεγάλων και σίγουρα έτσι δεν μπορεί να πορευτεί ο συνεταιρισμός. Είναι απολύτως απαραίτητο την επόμενη σεζόν να αναλάβει το πόστο του προέδρου ένας τεχνοκράτης, ένα στέλεχος επ’ αμοιβή, που θα τηρεί και ένα πολύ συγκεκριμένο πρωτόκολλο λειτουργίας με ίσες αποστάσεις από όλα τα μέλη. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα συμπεράσματα της σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.